Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is van úgy, hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy, hogy már többen megjegyezték, hogy hasonlítanak a párjával, sőt még egyszer testvéreknek is néztek minket?!

Figyelt kérdés

Mar tobben megjegyeztek, hogy mi a baratnommel hogy hasonlitunk egymasra. Az indok az volt, hogy ugyan olyan nagy zold szemunk van, ugyanolyan majdnem az arcformank is, mindkettonknek eleg pici orra van es hat picit tenyleg hasonlitunk ezt belatom. De egyszer az egyik oktato (egyetemre jarunk) azt hitte testverek vagyunk. Nem fura ez?

Azert annyira nem hasonlitunk. Mas is jart mar igy? A baratnom nagyon szep lany es en is jo pasinak vagyok mondva egyebkent. Csak nemtudom kinos-e ez neki, mert amugy nagyon szeretem Ot. Csak ez olyan furcsa nem?

2017. márc. 17. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne aggodj ezen, teljes mertekben jelentektelen mit gondolt az az 1-2 ember. Te csinalsz belole ugyet. Ha azt mondtak volna ketten, hogy krumpliorrod van, pedig nincs, erdekelne? Nem. Engedd el az ilyen aprosagokat.

Amugy minden par hasonul egymashoz, mimikaban, beszedben, viselkedesben. Lehet ez tunik fel nekik a szemszin meg ilyesmik mellett. De tenyleg teljesen folosleges ezen kattogni.

2017. márc. 17. 13:31
 2/3 opened paradise ***** válasza:

Ne aggódj emiatt,szerintem ez nem baj és állítólag jót is jelent.

Nekünk csak olyanokban,hogy mindig,de tényleg mindig ugyanott lesz sebünk,pattanásunk,vagy akármilyen csípésünk.

2017. márc. 17. 15:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Minket is néztek testvérnek, pedig ég és föld vagyunk. Ő magas, én alacsony, ő zöld szemű, én kék, ő nagyon vékony, én meg teljesen átlagos, a hajunk se lehetne ennél különbözőbb stb. Nem tudom mit gondolnak az ilyen emberek, amikor kimondanak valami oltári baromságot, de nem érdemes foglalkozni velük.
2017. márc. 17. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!