Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdtétek el a párotokkal a saját életeteket? Mennyi idősek voltatok akkor? Kort, nemet is írjatok!
Négy hónap együtt járás után költöztünk össze, mert nekem megszűnt vidéken a munkahelyem és felköltöztem hozzá pestre tavaly augusztusban. 21 voltam. Ő 31. Eleinte kicsit izgultam, hogy hogy jövünk majd ki, mert az együtt élés sokkal másabb, mint naponta találkozni és egyszer-kétszer ott aludni a másikkal. Ilyenkor már el kell fogadni a másik rigolyáit, szokásait stb. De nem volt semmi gond, jól meg vagyunk azóta is. :)
22 L
Haveroknak indultunk, majd a közös dvd-nézések után egyre többször aludtam ott az ő albérletében. 4 hónap együttlét után nyár elején hitelt vettünk fel, közös házvásárlásba vágtunk itt Zalában, közben mindkettőnknek sikerült munkahelyet váltani, és még azon az őszön eljöttünk Bp-ről. :) 27 évesek voltunk, ez volt 3 éve. Tavaly volt a lagzi, most a napokban várjuk az első babánkat. :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!