Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 év után sem múlik el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után sem múlik el a szerelem, mit tegyek? Együtt nem lehetünk, mert mindketten kapcsolatban élünk (férj, feleség, gyerek), de mindig visszatérünk egymáshoz, keressük egymás társaságát, a másik nélkül nincs levegő.

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 08:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat és hogy megosztottátok személyes tapasztalataitokat.
2010. máj. 13. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:
Remélem kitartasz a most elhatározottakban. Mert ezzel fogod elérni azt hogy mással boldog lehess, de azt is elérheted, hogy a férfi átgondolja, hogyha nem tarthat meg mindkettőtöket, akkor talán melletted dönt. Ha mégsem, akkor bebizonyosodik, hogy jól tetted hogy elhatároltad magad tőle.
2010. máj. 14. 08:21
 13/21 A kérdező kommentje:

a következőt írtam Neki (remélem nincs jelen ezen a forumon :-) ) , szóval így szólt: Semmi ertelme olyan ferfi utan sovarogni, aki nem letezik, elerhetetlen. Nem vagyok hülye, ezt belátom. És én sem engedhetem meg ezt magamnak, mert ezzel saját magamnak tennek rosszat, önmagunk ellensége nem lehetünk. Ha a jelenlegi kapcsolatomban nem érzem jól maga az magán ūgy, egyedül én oldhatom meg, még fiatal vagyok, de családos embereket nem szabad bántani. Mégegyszer bocsanatot kerek, nem foglak keresni.

Erre ezt válaszolta nekem : Legyen úgy ahogy akarod, minden jót kivánok!

2010. máj. 14. 11:39
 14/21 A kérdező kommentje:
Ezzel úgy érzem pont került a végére, és én is megnyugodtam.
2010. máj. 14. 11:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm a tanácsot, erőt adott!
2010. máj. 14. 11:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Végre egy "tökös" lány;)
2010. máj. 17. 09:25
 17/21 anonim ***** válasza:
És még annyit hogy biztosan keresni fog majd elöbb-utóbb, és csak rajtad áll hogy kitartassz e az mellett,hogy lerendezted magadban ezt az egészet vagy még mindig el tudsz csábulni.
2010. máj. 17. 09:27
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a "trükkös lány" megszólítást, szerintem ennél a Férfinél ez édes kevés, nem fog keresni, de jó ez így.
2010. máj. 17. 15:46
 19/21 A kérdező kommentje:
bocs, tököset akartam :-D , ez egyre viccesebb :-D
2010. máj. 17. 15:47
 20/21 anonim ***** válasza:
velem is ez a szitu,
2013. okt. 24. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!