Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szokás mondania a fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szokás mondania a fiúnak ha megkéri a barátnője kezét? Tippeket, ötleteket, tapasztalatokat kérek. Köszönöm.

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 17:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

HÁt nekem még messze van mire megkérik a kezemet, de én az álmaimban így látom(még akkor is ha jól tudom, hogy nem ilyen lesz):

Arra a helyre visz el, ahol találkozunk( balatonon..:D). A balatonparton sétálgatunk, naplementében...Egyszer csak megáll, erre persze énis. Néz egy ideig a szemembe, aztán letérdel, majd odaad egy rózsát(amit nemtudom honnan szerezxD). "Szívem, te vagy a mindenem és mindent jobban szeretlek. Megtisztelnél és a világ legboldogabb férfiává tenné azzal, hogy hozzám jössz feleségül?" Óvatosan kinyitja a rózsa szirmait és benne lapul az eljegyzési gyűrű. Én persze meghatódva mondanám, hogy igen, majd letérdelve hozzá szorosan megölelnénk egymást és közben csókoloznánk. Eldőlve a parton, a fejemet a mellkasára hajva néznénk a naplementét..:D

2010. máj. 11. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!