Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok ahhoz, ha a barátotoknak ilyen tervei lennének?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok ahhoz, ha a barátotok azt tervezné, hogy úgy akar házat építeni, hogy az társas ház legyen, és így az egyik házban a szülei élnek, a másikban meg ő és a testvére.

Ti mit gondoltok erről? Mit szólnátok hozzá?

2017. márc. 7. 11:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
64%

Nekem meg az az elképzelésem,hogy a párommal közösen költözzünk össze, szülőktől és rokonoktól legalább olyan messze,hogy ne tudjanak papucsban átcsattogni.

Ha nagyon irritáló a természetük,akkor kicsit messzebb.

Semmi féle képpen nem szeretnék társasházba költözni a párom családja mellé.

Nyilván ha nincs más mód,átmenetileg ok.De nem így tervezném a jövőmet.

Szerintem igenis fontos,hogy ketten megkezdjük a saját kis életünket. Nem a másik szájában.

Én ebbe nem mennék bele.

2017. márc. 7. 13:46
 22/26 anonim ***** válasza:
20#En mondjuk ennyire végletesen sem gondolkodom.Nálam ezek a dolgok nem szamitanak.Ha szeretem az se fog érdekelni hogy eddig otthon dekkolt.De ha már együtt akarunk életet kezdeni akor tuti nem a szüleivel együtt, egymás szájában,azon okok miatt amit már irtam.Kopogás,kulcs,kopogás nélküli atjovetelek.Meg úgy egyébként sem egészséges.
2017. márc. 7. 13:52
 23/26 anonim ***** válasza:

Csomó olyan párt ismerek, akik a szülők szomszédjában laknak, vagy a tetőtér lett leválasztva, vagy a telekre építettek egy külön bejáratú házat, stb. Egyiküknél sincs gond, pedig most csak azokat gondoltam végig, akik lassan 10 éve minimum így élnek.

"a másikban meg ő és a testvére"

Ez mondjuk kizáró ok lenne.

2017. márc. 7. 17:28
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
jót röhögnék rajta
2017. márc. 7. 19:01
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem lenne terv. Pontosan tudja ő is hogy milyenek a szülei, ő akar minél távolabb lenni tőlük, szabályokat hozni. Azok a fajta szülők akik nem tudják megállni hogy minden aprósággal hozzánk rohanjanak.

Az enyémek éltek 1 utcára, sose jöttek kéretlenül vagy csak úgy. Az övéi még távolabbról is beestek alkalmatlan időpontban...

Attól hogy társasház még egy helyen a szülőkkel és testvérekkel, nem szomszédaitok lennének. Papucsban át tud jönni, nem jó. Ő nem akar elköltözni, csak így jobban hangzik... Bármi van ott van minden rokona, úgyis neked kell elmenni. Ez nem felnőtt élet hanem felnőttet játszó kisfiú.

2017. márc. 7. 19:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha én lány lennék, egy ilyen bejelentés után haladéktalanul megmérném a fickó lázát.
2017. márc. 8. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!