Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok veszekedés befolyásolhatja ezt? (Többi lent)
Először is bocsánatot kérek, hogy a kérdésemet nem a szexuális kategóriába soroltam, de ez inkább párkapcsolati probléma részemről.
A kérdésem az lenne, hogy előfordulhat-e, hogy azért tudok csak 1x, a párom pedig nehezen elmenni szex közben/után, mert mostanában sokat veszekszünk?? Eddig minden rendben volt, de mióta nincsenek köztünk rendben a dolgok, sajnos ez a szexuális életünkre is kihat. Tudom, hogy ezt úgy tudjuk csak helyrehozni, ha kettőnk közt is minden rendben lesz. Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit tudnátok nekem javasolni? Elég kellemetlen ez mindkettőnk számára...
Ha lehet, csak normális válaszokat, köszönöm!!
Persze, hogy befolyásolja: a szex két ember közt a leginkább közös tevékenység, és ha a felek közt diszharmónia van, akkor az a szexre hat ki a legjobban.
Szerezzétek vissza azt a harmóniát, aztán jöhet a "békülős szex". Az pont ettől a visszaszerzett harmóniától olyan jó, SzVSz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!