Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom elmondta hogy felesege van, mit csinaljak?
Nem is mondta, hogy felesége van.
Csak h az az a lány, akit elvett. De lehet, hogy aztán elvált tőle.
Vagy elvette, hogy az országban maradhasson.
5 hónap, 1 találka, szex sem volt.
Ő nem a pasid, tényleg csak barátok vagytok.
Miért zavar ha felesége van?
Pontosan tudod, hogy mit csinalj!
De, hogy megadjam a megerösitest, amire vagysz, szavakba öntöm, hogy miert. Nyilvan nem lennel vele, ha nem estel volna bele. A te reszedröl ez eddig rendben van... Ö azonban eleve hazas emberkent ismerkedet meg veled es nem csak a feleseget csalta meg, de neked is mindvegig hazudott! Ha bekövetkezne az a valoszinütlen kimenetel, hogy radöbben, hogy te vagy elete szerelme, elvalik felesegetöl es meg össze is költöztök... boldogan eltek, mig meg nem? Kell neked több tündermese? Minden alkalommal, amikor tavol van, amikor kesik a munkajabol, amikor talalkozik barataival az a gondolat fog motoszkalni benned, hogy egy masik lany karjaiban van, mig te varod, hogy hazajöjjön! Es inkabb elöbb, mint utobb igazad is lesz. Elhiszem, hogy faj es hogy mindezek ellenere erzel meg iranta, de rad ebben csak csalodas es fajdalom var! Biztos vagyok abban, hogy többet ersz, mint, hogy ilyen alak kihasznaljon!
Ismerős! Ugyanezt éreztem, amikor kiderült egyszer egy pasimról, hogy nős, bár ő legalább magától megmondta és adott lehetőséget, hogy döntsek, hogy akarom-e.
Azóta nem mondott semmit? Ezzel lezárta? Akkor nincs miről beszélgetni, hogy mit szeretnél...
Mi az, hogy "a lány, akit elvettem feleségül"? Most akkor már elváltak, vagy nem?
Amúgy én hagynám az egészet. Aki most sumákol, máskor is sumákolni fog. Miért bíznál meg benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!