Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom elmondta hogy felesege van, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Szoval a baratom 26 eves en pedig 19, tavkapcsunk van oktobertol,viszont mar talalkoztunk..2 napja valahogy rabukkantam az instajara,amirol nem tudtam viszont szerintem o sem mert full ures:D aztan lattam hogy megvan jelolve valami kepen,amin reggeli volt hashtagekkel irva hogy, when ur hubby makes breakfast (amikor a ferjed reggelit csinal),eloszor azt hittem hogy a lakotarsa irta hulyesegbol. Aztan ramentem az illeto profiljara. Leirasba a neve volt csak,semmi mas: Christina. nezegettem a kepeit,amin a baratom cicaja volt,az osszes kepe a cicarol volt hogy my baby meg ilyenek. Ra kerdeztem a baratomnal, hogy ki az a Christina amire o azzal valaszolt hogy honnan ismerem,mondtam hogy nem az a lenyeg,mondja hogy ki o,mire azt irta: A lany akit elvettem felesegul. En eloszor ilyen tiszta sokkos allapotban nevetni kezdtem,hogy biztos csak hulyeskedik. De nem. Es most akarhanyszor ra gondolok,ami allandoan van mivel nem is tudok masra gondolni, elkezd a hasam fajni aztan hanyingerem lesz meg remegni kezd az egesz testem. Nem tudom mit csinaljak,meg mindig szeretem es nem akarom ot elvesziteni.

2017. márc. 2. 09:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Hagyd ott, mondjuk? Hazudozik, csak egy punci lettél (volna) neki.
2017. márc. 2. 09:47
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
Nincs is kit otthagyni,ha szex se volt,nem is barátja,max csak ő hiszi azt.Mit csináljál?Hát a semmivel nincs.mit kezdeni.Így max csak haverkodotg veled....Egót fényeztél
2017. márc. 2. 09:52
 13/26 anonim ***** válasza:
27%

Nem is mondta, hogy felesége van.

Csak h az az a lány, akit elvett. De lehet, hogy aztán elvált tőle.

Vagy elvette, hogy az országban maradhasson.

2017. márc. 2. 10:03
 14/26 anonim ***** válasza:
13# Igen,de nem kezdett el mgyarazkodni a srac,hogy de az csak névházasság stb...Tehát nem nagyon adott a csaj velemenyere ezzel kapcsolatban,vagy higy hogyan erezheti magat.legalábbis kérdező nem említette.
2017. márc. 2. 10:19
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

5 hónap, 1 találka, szex sem volt.

Ő nem a pasid, tényleg csak barátok vagytok.

Miért zavar ha felesége van?

2017. márc. 2. 10:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan tudod, hogy mit csinalj!

De, hogy megadjam a megerösitest, amire vagysz, szavakba öntöm, hogy miert. Nyilvan nem lennel vele, ha nem estel volna bele. A te reszedröl ez eddig rendben van... Ö azonban eleve hazas emberkent ismerkedet meg veled es nem csak a feleseget csalta meg, de neked is mindvegig hazudott! Ha bekövetkezne az a valoszinütlen kimenetel, hogy radöbben, hogy te vagy elete szerelme, elvalik felesegetöl es meg össze is költöztök... boldogan eltek, mig meg nem? Kell neked több tündermese? Minden alkalommal, amikor tavol van, amikor kesik a munkajabol, amikor talalkozik barataival az a gondolat fog motoszkalni benned, hogy egy masik lany karjaiban van, mig te varod, hogy hazajöjjön! Es inkabb elöbb, mint utobb igazad is lesz. Elhiszem, hogy faj es hogy mindezek ellenere erzel meg iranta, de rad ebben csak csalodas es fajdalom var! Biztos vagyok abban, hogy többet ersz, mint, hogy ilyen alak kihasznaljon!

2017. márc. 2. 10:44
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szeresd! Egy pár hónapos, hazugságra épülő távkapcsolat az nem párkapcsolat.
2017. márc. 2. 12:15
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne, hogy bármit is csinálj? Senkid se neked, ennél még egy tini párkapcsolat is stabilabb alapokon nyugszik, vicc az egész. Majd keres egy másik kislányt helyetted, akit 5 hónap rizsa után legalább meg is fektethet. Van még ott, ahonnan te is jöttél, kismillió naív, őzikeszemű, szerelemre éhes tízenéves.
2017. márc. 2. 13:03
 19/26 anonim ***** válasza:

Ismerős! Ugyanezt éreztem, amikor kiderült egyszer egy pasimról, hogy nős, bár ő legalább magától megmondta és adott lehetőséget, hogy döntsek, hogy akarom-e.

Azóta nem mondott semmit? Ezzel lezárta? Akkor nincs miről beszélgetni, hogy mit szeretnél...

2017. márc. 2. 14:33
 20/26 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy "a lány, akit elvettem feleségül"? Most akkor már elváltak, vagy nem?

Amúgy én hagynám az egészet. Aki most sumákol, máskor is sumákolni fog. Miért bíznál meg benne?

2017. márc. 2. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!