Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hogyan fejleszthetem azt, hogy ne legyek szar az ágyban?
ez nagyon szép és korrekt, kár hogy aki gépies vagy gátlásos az az is marad...
ehhez tudni kéne, hogy miért vagy ilyen.
a pia jó ötlet egyébként.
Figyelj oda, hogy mit szeret a partnered.
A testbeszéd is sokat elárul, de nyugodtan beszélgessetek el néha a szexről. Zavarban lesztek, de nem érdekes.
A pia rossz ötlet. Egy-egy alkalommal évente nem cink előtte közösen meginni egy üveg vörösbort, de rendszeresen... Könnyen lejöhet úgy a csajnak, hogy józanul nem is kívánod.
Viszont tanulj meg nyalni! Ha az megy, és úgy el tud élvezni veled a csaj rendesen, az már sok problémára megoldás.
Szerintem legelőször is felejtsd el ezt a szöveget: "azt szeretném hogy falrengető többszörös orgazmusa legyen". Mert hát ehhez neked (egyelőre) semmi közöd sincsen.
Előszörre legyen elég annyi, hogy te élvezd a szexet minél jobban. A többi meg majd jön magától.
Hát, ha gátlásos vagy, tökmindegy... akkor aztán olyan is maradsz, esetleg ihatsz előtte egy kicsit, hogy oldódj valamennyire, de nem sok jót jósolok neked.
Exem is ilyen monoton volt, semmi spontaneitás, ugyanazok a pózok, nem is bírtam mellette sokáig - úgy, hogy ő volt nekem az első, de egyszerűen szar és unalmas volt minden szex. Hiába próbáltam kacérkodni vele, vagy behozni újat, nem, ő letett misszióba vagy kutyába és kész.
Ezzel az a baj, hogy aki gátásos az hiába nyitott az újakra, nála "gáz"-nak fog tűnni, nem úgy mint Mr.Menő-Macho-Dzsonibravónál akinél meg "úúúúóóööüüü de szekszi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!