Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg, annyit tesztelik tudat alatt a férfikat az ismerkedés során, hogy kiszűrjék a lúzereket? Hogyan?
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 18:18
11/13 anonim válasza:
19.17-nek
+ nem él jó anyagi körülményk között. :))
Sajnos már ez is a lúzer kategóriába tartozik.
Mondjuk ha motiválatlan akkor tényleg az.
12/13 anonim válasza:
Nem tesztelnek csak a nők alkatilag érzékenyek, kis jelekből hamar kiderül hogy lusta, vagy bunkó. Persze sokakat megvakít a szerelem és későn kapnak észbe.
13/13 anonim válasza:
19:17 voltam
Tudom, hogy ti mit értetek "lúzerség" alatt...de:
1. attól hogy nem gazdag egy ffi, még nem biztos hogy lúzer
Én ismerek szorgalmas, kedves de szegény férfiakat és nem lúzerek! Arról meg nem tehet az, aki alá nem ba*sznak autót és lakást!
2. Aki el van kényesztetve, pl. a szülei aláb*sztak mindent, nagy az ego a semmire, a nőket játékszernek tekintik, az MIVEL KÜLÖNB, MINT AKIT TI "LÚZERNEK" HÍVTOK?
Nekem a lúzer továbbra is a lusta, link, feleőtlen bunkó ember. (tök mindegy, hogy gazdag-e vagy szegény!)
És igenis 1-max- 2 hónap alatt kiszűrhetők!
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!