Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátom AIDS-es? Mit tegyek?
Mit tegyek? Nagyon szeretem, és nem akarom elhagyni!
Olvastam már ehez hasonló kérdést de egy kicsit személyesebb lenne ha én tenném fel és ide válaszolnátok!Nem akarok lemondani semmilyen testi örömröl de nem akarok vele szakitani!Ő Azt mondta, hogy hagyjuk az egészet!! MIT TEGYEK??????
Nektek kb. az erzelmi szintetek megegyezik egy nagy kupac sz*rral.
Orom lehet titeket ismerni.
Még egy ok, hogy kerüljem az embereket :D
Valamelyik idióta azt írta nyállal terjed.. Nem terjed nyállal! De az ért annyira hülye ne legyen a kérdező hogy lefekszik vele. Bármi vércsepp kerül rád, akrár mert ráharapott az ínyére, te meg megcsókolod, fertőzötté tehet téged is.
Szetintem csak szolidtan barátkozz vele.
Egyesek itt nincsenek tisztában a tudomány jelenlegi állásával. Már nem úgy néz ki a történet, mint Freddie Mercury idejében.
Kezdjük az elején: kérdező, a barátod aids-es vagy hiv pozitív? Gyanítom hogy az utóbbi. Olvass utána a témának, most dióhéjban csak annyi, hogy a hiv vírus okozza a szerzett immunhiány betegséget (aids) a fertőzés bekövetkezte után ÉVEKKEL! Addig a vírus csak lappang benne és fertőz. Ha valaki hiv pozitív akkor antiretrovirális szert kap, ami lassítja a vírus szaporodását, olyan alacsony szintre kerülhet a vírus, hogy már nem lesz az ember fertőzőképes, és az immunhiány sem alakul ki. Manapság a hiv fertőzés nem egyenlő a halálos ítélettel, csak nagyon oda kell figyelni az életmódra. (Üröm az örömben, hogy pont a gyógyszerek miatt már sokan nem veszik elég komolyan a fenyegetést.)
Ne ess kétségbe, menjetek el mindketten dokihoz és olvass a témáról hiteles forrásból, ne a mindenegyben blogról meg a tudásfájáról, és ne dőlj be a kuruzslóknak, hogy a kurkuma mindent gyógyít. NEM. Irány a doki és hallgassatok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!