Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálta, nem értem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta, nem értem?

Figyelt kérdés
A volt barátom a napokban törölt iwiwen az ismerősei közül, pedig már fél éve szakítottunk...miért?
2010. máj. 9. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
de azért facebookon még lájkol nem?
2010. máj. 9. 16:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem...nem beszélek vele..barátom van, neki barátnője..
2010. máj. 9. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:

:D:D:D első bmeg xDxD k.rvanagy

am meg sztem rinyált biztos az uj barcsinője hogy törcsizen külcs aztán nem lesz kössszcsyyy

2010. máj. 9. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Első :DDD

Ha Neked barátod van, neki meg barátnője,és ráadásul még nem is beszélsz vele, akkor nem mindegy a miértje?

törölt és kész.

2010. máj. 9. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:

első fuckyeah gyanús:D

amugy meg mit izgat már?

2010. máj. 9. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a barátnőjét zavarta a fejed a srác ismerősei között..
2010. máj. 9. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:

második: ez nagyon Kiss Ádámos :D

Biztos az új barcsinőcijének a vélcsije az volt rólad hogy szarcsi foscsi és kitörcsiztette a volt barcsiddal :D

2010. máj. 30. 22:35
 8/8 anonim válasza:
Már nem azért, de van aki nem jár fel minden órában iwiwre.. De nyugodtan ess kétségbe.
2010. jún. 1. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!