Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak egy nőnek akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak egy nőnek akit már megbántottam?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú a történet, de le kell írnom, hogy értsétek...

A lánnyal gimi első óta ismerjük egymást, osztálytársak voltunk.Emellett 3-4.-ben padtársak. Elég jó barátok voltunk. Utolsó évben összejöttünk. A kapcsolat 6 hónapig tartott majd szakítottunk. Semmi gond, barátok maradtunk, de külön főiskolára jártunk, ő másik városba ment így eltávolodtunk egymástól.

Kb 5 évvel később láttam újra mikor visszaköltözött dolgozni. Sajnos mi már azután találkoztunk, hogy összejött valakivel. De jóba lettünk, mivel sok közös ismerősünk volt és nem kerülhettük egymást.

Kapcsolatuk vége felé eléggé rosszul bánt vele a barátja (ez úgy 8 hónappal később lehetett). Nekem meg még tetszett ezért elég rendesen fűztem őt. Végül szakítottak, (persze ez nélkülem is ment volna, barátja csalta mint utólag kiderült, de azért tőlem sok támogatást kapott így az időpontot előrébb "hoztam").

Szinte azonnal összejöttünk. Csak itt volt a gond. Mivel rájöttem arra, hogy igazából csak a régi dolgok miatt szerettem őt és mikor együtt voltunk mocskosul éreztem magam. Nem nagyon tudtam titkolni, végül megint szakítottunk...1 hónap után.

Mérges volt rám, joggal.

Nem beszélt velem, de mivel néha találkoztunk így volt pár kínos helyzet, egy pofon is tőle.

Közben lettek más barátnőim, neki barátja, telt az idő. Nemrégiben szakított. Nekem meg már fél éve nincs senkim. Rá vártam, megint. Nem haragszik már rám, jóban vagyunk, hála a tényleg sok közös ismerősnek és a húgának.

De nem tudom mit tegyek. El szeretném neki mondani ezt. Hogy ő nekem az igazi, de ha ilyet mondanék akkor nemcsak ő, de szerintem minden ismerősünk t*könrúgna. A húga tudja már ezt, látja rajtam, beszéltünk. De nem mond semmit. Esetleg ti? Vele szeretnék lenni, szeretem.

2010. máj. 9. 16:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem olvastam el az egész történetet, de a kérdésből megállapítva, kérj bocsánatot, vigyél virágot, meg ilyenek.
2010. máj. 9. 16:42
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy ő az igazi... Aki igazi az mindig igazi... Szerintem csak megint nem tudod mit akarsz és unatkozol egydül. Hagyd békén...
2010. máj. 9. 16:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Most már nem a "régi dolgok" miatt szereted?
2010. máj. 9. 16:54
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

"Hogy ő nekem az igazi, de ha ilyet mondanék akkor nemcsak ő, de szerintem minden ismerősünk t*könrúgna. A húga tudja már ezt, látja rajtam, beszéltünk. De nem mond semmit. Esetleg ti? Vele szeretnék lenni, szeretem."

Szerintem csak a férfiúi hiúságod mondatja ezt veled, ráadásul most egyedül vagy és unatkozol. Csak tesztelni akarod, hogy visszakapnád-e már 3x is... Ha igazán szereted, akkor nem bántottad volna meg 1 hónap után...

sorry de csak ezt tudom mondani...

Én már jártam így, csak pont a lány helyzetében voltam

Car érzés, ha szereted, akkor inkább hagyd békén...

28l

2010. máj. 9. 16:59
 5/17 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem tudod mit akarsz.. Vonzódsz hozzá, de kapcsolatban nem vagytok egymásnak valók.

Ülj le vele ebszélgetni, és amit itt leírtál, azt mondd le neki egy az egybe. NEm fog meglepődni, hiszen már van közös múltatok, és vissza-vissza térsz hozzá, de jobb ha nyílt lapokkal játszol. Mondd el neki, és kérdezd meg ő mit szeretne. HA veled akar lenni akkor fontold meg, ha nem akkor felejtsd el hogy ő létezik, mint lehetséges pár. Bízd rá a döntést, de tudjon minden érzelmedet !

2010. máj. 9. 17:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Te mekkora egy h.lye vagy már bocs.Akkor amikor összejöttetek nem ő volt az igazi? Nevetséges ez a régi dolgok miatt szerettem.Könyörgöm, már lassan egy éve újra megismertétek egymást.Most miért szereted? Talán csak nem azért, mert egyedül vagy? Hagyd békén szegény lányt!
2010. máj. 9. 17:01
 7/17 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy p*cs voltam vele, akkor is tudtam. Egyedül azzal nem voltam tisztában miért is szeretem/ miért kell nekem.

Hatalmasat hibáztam mikor legutóbb "eldobtam". Ez tény.

Megérdemelné, hogy békén hagyjam. De elkerülni úgyse tudnám a hátralévő életemben.

2010. máj. 9. 17:09
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell elkerülni, csak békén kell hagyni...
2010. máj. 9. 17:11
 9/17 A kérdező kommentje:

Jelenleg is azt teszem:) Nem tudom meddig mehet ez. Kívánom, szeretem őt, de megszólalni nem tudnék, ha erről kellene vele beszélnem. Pedig kell majd. Ő is egyedül van, talán most kellene még, tényleg mindent elmondani és döntsön ő, hogy érdemlek-e esélyt.

És nem unatkozok egyedül amúgy:) De rengeteget gondolok rá, többet mint eddig bármikor.

Lehet nemrég jött csak meg az eszem, vagy épphogy elment...

2010. máj. 9. 17:20
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint jobban örültem volna, ha az ex-pasim békén hagy, ha nem ígérget, főleg olyanokat amiket még esze ágában sem akart betartani. Közel 6 év (!) depressziótól, önutálattól, és megalázástól kímélt volna meg!!!! Ha tényleg szeretett volna, akkor miután lecserélt egy másikra, utána békén hagyott volna, jobb lett volna.

Úgyhogy hidd el, tapasztalatból mondom, hagyd békén.

Ha ő úgyis akar valamit, már rég jelezte volna feléd...

Sajna ez a hajó már elment...

2010. máj. 9. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!