Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha a férjetek olyanokat mondana nektek, hogy "le leszel cserélve fiatalabbra"?
Figyelt kérdés
Amikor ideges sok minden kicsúszik a szájából, többek között az is, hogy ideje lenne már egy fiatalabb nőre cserélnie. Az XY barátjának is új nője van aki sokkal fiatalabb és szebb mint a felesége/ex-felesége, neki miért nem jár? Mit csinálnátok ilyenkor?2017. febr. 25. 16:49
11/18 anonim válasza:
Elmosolyodnék,közelebb hajolnék hozzá, és a fülébe súgnám : "Drágám, én már kb.5 éve , legalább heti 2 alkalommal fiatalabbra cseréllek.Ideje volt felzárkóznod". ;-)
12/18 anonim válasza:
Mond ezt: "Látom magadban beszélsz. Ha így folytatod, valóban új pasi után fogok nézni."
De tényleg elgondolkodnék (ha eddig nem tettem), hogy milyen palihoz mentem hozzá, ha úgy viselkedik, mint egy gyerek: "Anya! Én is olyan játékot akarok, mint ami a Bélának van!" Mi ez, hogy neki miért nem jár?! Te jó ég...
13/18 Körömcsiga válasza:
Lecserélném egy fiatalabbra :D :D :D
14/18 anonim válasza:
Amikor engem hasonlóval megbántott félig-meddig viccből akkor én szomorú lettem igazán és mondtam neki hogy ez rosszul esett és hogy én sem mondok neki ilyeneket ha még gondolnék is ilyenre.
15/18 anonim válasza:
"Akkor takaroj csomagolni!Én ugyan nem tartalakvissza!"
16/18 anonim válasza:
Hat ên megmondanàm neki hogy akkor hajrà!És felregisztràlnék tàrskeresőre és az orra alà dörgölnék hogy hànyan akarnak velem beszélnek és még mosolyognék neki !:D
17/18 anonim válasza:
Orra alá dörgölném hogy hànyan akarnak beszélni velem!
18/18 anonim válasza:
megcsalnam, gondolkodas nelkul az elso szimpatikus emberrel de ugy hogy nem is csinalnek belole titkot. meg mielott o csinalja ugyanezt. ha nem fogja magat biztonsagban erezni hogy te mindent eltursz o fog loholni utanad. legyel csinos, probalj kicsit titokzatosan viselkedni meg akkor is ha nincs senki ugy tenni mintha lenne. pl. gyorsan letenni a telefont ha radnyit. bezarkozni a furdobe es ott telefonalni vagy ugy tenni , halkan nevetgelni beszelni stb. ugyanez a computernel. vegyel magadnak par jo cuccot kicsit kihivot egyaltalan viselkedj teljesen maskent mint eddig. flortolj nyugodtan a jelenleteben masokkal stb. Hidd el az esetek nagy szazalekaban bejon. Ha meg nem akkor ugyis keso el fog menni jobb elobb mint kesobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!