Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondolkodhatnak ennyire másképp a muszlim férfiak, más is ráfázott már velük?
Pár hónapja megismerkedtem neten egy Angliában élő bangladesi pasival, aki már 14 éve él ott, teljesen jól beilleszkedett látszatra. Rendezett körülmények között él, sokat dolgozik és konkrét céljai vannak.
Viszont kiderült róla, hogy nős, a felesége Bangladesh-ben él, és nem akar idejönni. Ezt velem csak akkor közölte, amikor viccből rákérdeztem, hogy ugye nincs 20 szerelme még rajtam kívül.
Velem pedig úgy képzelte, hogy mivel saját bevallása szerint nagyon szeret, megmaradok neki én is, hiszen tőle mindent megkapnék.(...) Amikor közöltem vele, hogy választania kell, mert ez így nekem nem lesz jó, azt mondta, hogy ez csak az én álláspontom szerint rossz, és a mi kettőnk kapcsolatába ne keverjem bele a feleségét.(...)
És ez a férfi tényleg a jobbik fajtából való, ha lehet ilyet mondani. De az egész gondolkodása mégsem kompatibilis az európaival.
Még jó, hogy nem mentem ki hozzá egy hétre, ahogy tervben volt.
Nem tudom miért a származásához társítod a viselkedést, egyszerűen be akart fűzni szeretőnek.
Vagy azt hiszed, hogy a szeretőt tartó férfiak beismerik maguknak és a szeretőnek, hogy mocsok dolgot csinálnak? Ugyanúgy próbálják elkülöníteni a két életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!