Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit válsztanátok a helyemben?
Nem tudok választani 3 fiú közzul, olyan rossz ez a helyzet.
Az első az exem aki nagyon szeretett, jol passzoltunk, sok időt szakított rám.A rossz az hogy megütött azert váltunk el.
A második egy régi nagy szerelem, aki azt mondta szeretne egy kapcsolatot és úgy érzi én megfelelő lennék, mivel sokmindent megtettem érte, szep vagyok számára stb, Ez a fiú nagyon bejön, de belsője nem az igazi, ugy érzem nem túl hűséges. Láttam a neten hogy egyszerre több nővel beszél.Erre csak azt mondta hogy most ismerkedik de ha lenne kapcsolata nem beszélne mással ( nehéz elhigyjem)
A harmadik egy fiú akit nemrég ismertem meg, az arca nagyon aranyos, de elég sovány hozzám képest.Ez még nem lenne baj mert senki sem tökéletes csak elrontotta kicsit azzal hogy már a harmadik randin felhozta a sexet (amiből arra következtetek hogy elsősorban is azt szeretné tőlem)
Mit javasoltak?
Egyiket se válaszd ha jót akarsz.
Keress egy olyat aki nem ver meg, nem csak szexet akar, és nem azért szeret mert szép vagy.
Van ilyen is ám, nem kell csak a gyökerek közül válogatni.
Nos, nézzük:
1.Nagyon nem szerethetett, ha képes volt megütni.Kérdés van még?
2.Ismerkedik...hmm...persze. :D Úgy érzed nem hűséges.Minden esély megvan rá, hogy igazad van.Lásd ugye, a sok nő.Kapcsolat esetén meg ugyanúgy ismerkedne.Kell(ene) a biztos pont neki.Az állandó punci.
3.Szexről beszél, és számodra elég korán.Igen, szexelni akar.A szex fontos egy kapcsolatban.Ennyiből még nem feltétlenül az következik, hogy csak annyit akar.Ehhez kell még idő.
Én tanácsom:keress negyediket.Mindegyikkel van valami bajod.
A harmadik aki felhozta a szexet, lehet csak rég szexelt és már szeretne.
Amúgy meg ha nem mozdult volna rád, itt sírnál hogy nem kíván téged.
Egy nő tudja már azt kezelni, ha rámozdul egy pasas, hogy akkor mi legyen.
Nem állsz készen rá?
Miért, ehhez kell valami komoly előkészület?
Mégis ki neveli bele ezekbe a mai lányokba, hogy a szex az valami káros dolog amitől jobb a lehető legtovább távol tartaniuk magukat?
Egészen elképesztő :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!