Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nekem nagyobb az egyik kisajkam (puncimban). Szerintem elég nagy a különbésg, és eléggé zavar. Nem tudom, hogy az ilyen eset mennyire gyakori?! És mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 13:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
kedves, azt hiszed az arcod két fele egyforma? Nem. Egyáltalán nem szimmetrikusak, csak nem tudsz róla. Mi a fenének foglalkozol olyan pitiáner ügyekkel, ami az életben egy pasit sem fog zavarni? Ne röhögtess már, eléggé padlón lehet az önbizamlad. Semmit sem tudsz ellene tenni, amikor meg egy pasi vesz ott kezelésbe, nyakamat rá, hogy tutira nem fogja érdekelni, mi merre mekkora.
2010. máj. 9. 14:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Figyelj, akinek nem tetszik, az nem is fog nyalni. Ha ott van, és észreveszi, akkor abbahagyja a nyalást, megdug és soha többé nem keres. Ennyi. Akit meg nem zavar, az meg csinálja.
2010. máj. 9. 17:43
 13/14 A kérdező kommentje:
14:40 Nekem ez NEM PITIÁNER ÜGY. Biztos, hogy neked is vannak proglémáid,amik foglalkoztatnak, ami szerintem szóra se érdemes. Én tanácsot kértem, nem oltogatást. Önbizalmam van, csak nem verdesi az eget!! Azt írtam, hogy ez a dolog zavar és tennék ellene ha lehetne. És elvileg lehet, mert biztos nem én vagyok az egyetlen!!!
2010. máj. 9. 17:51
 14/14 anonim ***** válasza:
na figyi:) ez nem egy szembetűnő hiba. tényleg komolyan mondom, hogy aki előtt le mersz vetkőzni, mert felteszem nem cseréled őket 2 óránként az minden bizonnyal szeret és csak arra vágyik, hogy kielégítsen. ez nem olyan jellegű dolog amin lehet változtatni, ha zavar, akkor vállalnak ilyen irányú plasztikai műtéteket, bár a fene sem akar oda egy varratot:S szerintem. a párodat szerintem totál hidegen hagyja, hogy nme egyforma a kettő. az emberi testnek vannak hibái. amúgy szeretném felhívni a figyelmed arra, hoyg az emberek a másik hibáit szeretik igazán;)
2010. máj. 10. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!