Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha volt egy pasi, akinek elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha volt egy pasi, akinek elég hamar odaadtam magam, de még mindig keres de csak arra, akkor h ha most már nem adom magam akkor elkezd kapálózni értem? Lehet még egy komoly kapcsolat belőle?

Figyelt kérdés
Mert mert hívott megint h nem megyek -e és nem mentem. És másnap megint hívott, de nem így konkrétan h menjek fel hozzá és du*junk, hanem h mi újság velem meg ilyesmi. A sex az naon jól ment köztünk... Lehet h ez kell még neki és ezáltal megpróbálja velem újra? (mert jártunk 1x egy hónapot)
2008. okt. 11. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet belőle tartós kapcsolat,de csak akkor ha te biztos vagy abban,h nem csak kihasznál.De mivel ez már foglalkoztat téged,biztos h van alapja.Figyel oda ha nem bízol benne akkor dobd!
2008. okt. 11. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi srácok nem szeretjük, ha szórakoznak velünk, szóval figyelj oda a játékoddal, mert könnyen hoppon maradhatsz.
2008. okt. 11. 08:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben csak testi kötődésre vágysz, nem zavar, hogy csak az ágyban kellesz, és mindkettőtök számára ielégítő az együttlét, akkor próbáld meg nyugodtan újra. Vannak férfiak, akik számára a jó szex a legfontosabb dolog, az érzelmi kötődés pedig csak másodlagos kérdés, tehát semmi sem kizárt. Az is lehet, hogy előbb-utóbb megszeret a pasi.

Amennyiben viszont fontosabb számodra az érzelmi kötődés (szerelem, szeretet), mint a szex, vagy legalább egyformán fontos mindkettő, valamint zavar Téged, hogy

kizárólag az ágyban tart igényt Rád a pasi, akkor ne kísérletezz vele tovább, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy egy idő után megszeret. Azon kellene elgondolkodnod, hogy a kettő közül melyik változatot szeretnéd igazán.

2008. okt. 11. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Vannak férfiak, akiknek bőven elég, ha egy jó nővel szexel, és nem vágyik bensőséges lelki kapcsolatra. Van akinek fontosabbak az érzelmek, és nem csak dugni akar. Az a jó, ha olyan férfit találsz, aki a te hasonló igényeidnek megfelel. Viszont egy embert kiismerni ilyen szempontból nem két perc. Próbálkozz, aztán ha nem jön be, legközelebb, a következő partnereddel majd kicsit máshogy csinálod. Azt tartsd észben, hogy ha őszinte kapcsolatra vágysz, akkor neked is őszintének kell lenned.
2008. okt. 11. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:
én is voltam ilyen helyzetben, és nekem is jó volt a szex vele.:( Hozzám is mindig visszajött a srác.És megpróbáltam vele, reméltem hogy belémszeret és nem csak azt akarja.De kiderült csak szexelni akar.Ilyenbe nem érdemes belemenni,mert csalódni fogsz, ami a késöbbi párkapcsolataidba beleronthat.Én azt javaslom ne menj bele ebbe az olcsó játékba.
2008. okt. 11. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!