Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexen kívül mire jók még a nők?
"Semmire. Régebben még voltak olyan nők, akik alkalmasak voltak feleségnek és anyának, de a mai nők már nem hajlandók se házimunkát végezni, se szülni."
36%-os mindenhez odabüfög valamilyen kiégett szöveget.
Igazából sajnálni tudom az olyan hímnemű élőlényeket, akik ilyen gondolkodásmóddal bírnak.
Ők még nem hallottak arról, hogy a nő teremti meg az otthon melegét és tartja fent a tüzet a két fél között.
(Bár ezt nem értem miért csak az ő dolga lenne, ha a másik szarik az egészre, akkor mit erőlködjön szerencsétlen?)
Az a te igényszintedtől függ. Ha neked másra nincs igényed, akkor neked csak erre.
Van viszont olyan férfi, aki társat keres egy nőben, anyát a gyerekeinek, akivel leélheti az életét, aki mellette van jóban-rosszban.
Mondjuk én pont nem ilyen vagyok, de biztos vannak ilyenek :D
Arra,hogy h.ü.ly.e gyerekeket hozzanak erre a világra akik ilyen kérdést írnak ki.
Ha anyád lenyelt volna,jobban jár.
"Van viszont olyan férfi, aki társat keres egy nőben, anyát a gyerekeinek, akivel leélheti az életét, aki mellette van jóban-rosszban.
Mondjuk én pont nem ilyen vagyok, de biztos vannak ilyenek :D"
Én is így voltam vele, de már nem hiszek benne, hogy létezne ilyen nő a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!