Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után újra együtt, de a régi sérelmek még gátolnak. Hogyan javíthatnánk rajta?
Szia!
A múltat nem tudod megváltoztatni, ez így igaz. Én azt tudnám tanácsolni, hogy légy türelmes! Végtelenül türelmes. Elhiszem, hogy kívánod őt, de nem kell feltétlen erőltetni. Csináljatok sok közös programot, huncutkodj kicsit, kacérkodj vele. Csak lépésről-lépésre mindent!
Kitartást kívánok!
Akkor rosszak a tapasztalataid.:)
Nekem meg inkább az az erőltetett, ahogy próbálod bemagyarázni, hogy senki nem képes változni és, hogy szar a kapcsolatunk.:D hagy tudjam már én jobban.:)
Azért csak várd ki a végét kérdező, van tapasztalatom, viszont bár kort nem írtál mernék fogadni rá, h elég fiatalok vagytok. Ha minden olyan szuper miért a kérdés? :D
1 hét különlét, az nem különlét, ezek nem régi sérelmek hanem nagyon is a jelen sérelmei még. Az pedig h a párod nem kíván eléggé több dologra is visszavezethető, ezek pszichés eredetű dolgok. Valami megváltozott és tetszik vagy sem van amit nem lehet varázsütésre megjavítani, pláne ha nagyban tehetsz arról h ide jutottatok. Ne érts félre, nem kívánok én semmi rosszat nektek, de nem biztos h ez valaha is olyan lesz már mint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!