Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, ha nem akarok találkozni a barátaival?
A párom mindig velem van, mivel kollégista, és a szabadidejét velem akarja tölteni.
Ha találkozik a barátaival,azt csak úgy, ha én is ott vagyok. Számtalanszor mondtam, hogy nyugodtan menjen velük beülni pár órára, de csak úgy akar, ha ott vagyok, máskülönben nem megy, én viszont NEM ÉRZEM JÓL MAGAMAT a barátai között.
Az egyikük rendszeresen füvezik. Nem agresszív, nem tesz rosszat, szimplán a párom szobájában tekeri a füves cigit, elvette a telefonomat, hogy azon tekerje, stb. Én ezeket annyira nem preferálom. Meggyőzte a páromat, hogy a fű az egészséges, nem árt semmit. Hála az égnek a párom nem próbálta ki.
Amikor összegyűlik a társaság, állandóan üvöltöznek, a politika a téma, az egyik japánul bekiabál a beszélgetés közepébe mondatokat. Amikor összeülünk, értelmetlen videókat kell néznünk(például, hogy sétál egy tyúk, a háttérbe meg robban egy bomba. ENNYI a videó).
A párom teljesen megváltozik a környezetükben, és egyfolytában nekem esik, hogy én miért ülök síri csöndben és hogy miattam már mindenki kínosan érzi magát. Úgy ülök mint egy zombi.
Nem tudok mit hozzá szólni ezekhez a témákhoz, ha meg feldobok valamit, nem kapok rá reakciót. Bírnak engem, de nincs semmi téma, és szerintem nem is kellene kialakítanom, elvégre egyáltalán nem érzem jól magamat. Számtalanszor próbálkoztam, mentem velük inni, közös programokra, de ha nem megy akkor nem megy. Próbáltam összehozni az én társaságommal ezt a társaságot, de mindkét társaság különcködött.
A párom meg egyfolytában engem hibáztat. MIÉRT KÖTELEZŐ ott lennem, ha egyszer nem érzem jól magamat?
Ki van akadva, hogy én inkább külön tölteném az időt. Megmondtam neki, hogy NEM KÜLÖN, csak szimplán ha ő akar a barátaival lenni, én meg nem, akkor had ne kelljen már magamat kényszerítenem.
A páromnak igyekeztem örömet okozni.
Illetve a srácok is tudják, hogy hoz magával mindenhova a párom, így már automatikusan hívtak engem is.
Két hét múlva egy hét szabit veszi ki a párom, megmondom neki, hogy menjen el nyugodtan. :D EGy napba nem hal bele.
Köszi, most így ez alapján még mindig elképzelésem nincs a dologról :DDD Furán hangzik.
Amúgy ne haragudj, ez csak a személyes véleményem, de szerintem a barátod idióta....
Le kéne hogy ülj beszélgetni vele.Mondd el neki mégegyszer érthetően,hogy te nem érzed jól magad a barátai között, ráadásul folyamatosan piszkál,hogy csöndben ülsz.Értse meg,hogy neked van saját baráti társaságod,akikkel jól kijössz, nem akarsz az övével lenni állandóan, mert csak mindenkinek kínos,tök különbözőek vagytok.
Nem értem miért kell egyébként mindig ott lenned,ha találkozik velük..
Találj ki olyankor te is programot magadnak
Köszönöm mindenkinek.
Beszélek vele mindenképpen.
Ha én csinálok programot, akkor ő vagy lemondja a haverjait, vagy velem akar jönni.
Múltkor volt egy nap, amit külön töltöttünk, mert dolgaim voltak. Eldöntötte, hogy megy szórakozni, majd lemondta, mondván, hogy inkább rám vár. Mondtam neki hogy aznap nem találkozunk hiszen dolgom van. Mondta, hogy tudja, de akkor a másnapot várja. Hát jó. :)
Beszélek vele igazatok van.
"Amikor összeülünk, értelmetlen videókat kell néznünk(például, hogy sétál egy tyúk, a háttérbe meg robban egy bomba)"
:DDDDDDDDDDDD Oké :D Nem tudták ezek, hogy sosem szabad fullba nyomni a kretént?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!