Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal egyszerűen tág odalent?
Figyelt kérdés
Szex közben semmit nem érzek , pedig van méretem , szerintem neki sem jó így , bár azt mondta neki szuper, mit lehetne tenni?2017. febr. 15. 11:05
2/12 anonim válasza:
Az hogy neked van mit betenned az nem azt jelenti hogy elég nagy is. Vagy a barátnődet már túlságosan kitágitottad vagy esetleg az előző kapcsolata. Ne csináljátok pár napig hogy kezdjen összeszűkülni.
3/12 anonim válasza:
Kevesebb önkielégìtés is segíthet. Lehet amiatt vagy erősebb ingerléshez szokva. Főleg ha az előző barátjával nem volt ilyen gondja a lánynak. Vagy egyszerűen csak nem illetek össze.
4/12 anonim válasza:
bárcsak nekem lenne még egyszer ilyen barátnőm :D
5/12 anonim válasza:
# 2: Bocs, de ez óriási ostobaság. Tanulj egy kis anatómiát.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem rég vagyunk együtt, nem végzek önkielégítést, mindig volt párkapcsolatom. De hogy javasoljak neki tornát? Hogy ne bántsam meg?
2017. febr. 15. 11:35
7/12 anonim válasza:
Úgy hogy komolyan leülsz vele beszélgetni, és elmondod a problémát, ha ezen besértődik akkor így járt. Ez nem ok sértődésre, hanem egy probléma amit meg kell oldanotok.
8/12 anonim válasza:
Ha neki szuper, az már félsiker.
Annyira kitágulni, hogy ne is érezz semmit 3 gyerek szülésétől se lehet.
Hogy neki szuper, azt te érzed, látod, hallod?
Beszélni kéne erről, ez nem vezet semmi jóra.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen látom, kézzel rasegitek neki szerintem azért jó neki. Megpróbálom megbeszélni a dolgot. De 2honapja vagyunk eggyütt nem szeretném megbántani. Köszönöm szépen a válaszokat!
2017. febr. 15. 12:16
10/12 anonim válasza:
Intimtornától nem lesz szűkebb, ha genetikailag nem az. És nem tágul ki a sok szextől sem, még gyerekszülés/ek után is egy normál állapotba visszaáll a hüvely. /utóbbit tapasztaltam is 3 gyerek után/. Izgalmi állapotban nedvesedik és kitágul, ez viszont teljesen normális... Lehet neki az átlagosnál több nedv termelődik. Esetleg töröld meg egy kicsit, hátha ez segít. Meg hát különböző pózok is segíthetnek, hogy ne érezd tágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!