Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin napi üzenetre kiakadás. Mi legyen most?
Első közös Valentin nap lett volna. Nem beszéltünk meg előre semmit, ebben tudom, hogy hibás vagyok, mert rákérdezhettem volna, de meglepetést akartam szerezni. Reggel küldtem neki egy üzenetet, ami személyre szóló volt, de nem volt benne szexuális utalás, csak közöltem, hogy boldog Valentin napot. Erre ő visszaírt, hogy "Á igem Valentin nap, hogyan is felejthettem el ezt a ki...tt ünnepet? Na és most mit vársz, vigyek virágot, vagy drágább xart akarsz?" Nem esett jól a reakciója, mert nem vártam semmilyen ellenszolgáltatást, csak egy mosolyt akartam csalni az arcára. Általában nem szokott ilyen lenni, még sosem beszélt velem így. Már régebb óta ismerem őt, de csak fél éve járunk. Most mi legyen? Várjam meg, míg bocsánatot kér, vagy én kérjek, amiért felidegesítettem akaratomon kívül? Nem is értem a reakcióját. Miért írt ilyeneket egy szimpla üzenetre?
Ő: 35/F
Én: 27/L
Figyelj egyet kerek toled a te erdekedben.
Ha megbanna es visszaakarna jonni hozzad; kuldd el a büdös k***a halal f*****a. Legyszives.
Mert itt nekem valami santit, tul hamar szabadult meg toled :D az olcso olyan vagy mint a tobbi fedo dumaval.
Es szegyellje magat egy gyava f*reg, amiert ezt sms-ben kozolte.
"Azt írta, hogy én is olyan vagyok, mint a többi csaj"
OMG, miért, mert boldog valentin napot mertél neki kívánni? :D :D Uhh, de szerencsés vagyok hogy ráleltem a páromra. Ennyi agyalágyult, lelkinyomorék idiótát amit a hátán hord a Föld. Következő csaja remélem a k.va anyjába küldi el valentin napon meg még szenteste is, csak hogy érezze a törődést de komolyan :D Legalább az nem lesz olyan mint a többi...
Kérdező fel a fejjel, jobban jártál, hogy megszabadultál egy ilyen idiótától, inkább kezd el sajnálni a következő áldozatát :D
14-es vagyok. Felejtsd el amit írtam. Már erre a kapcsolatra vonatkozólag. Próbáltam egy békés megoldást javasolni, de látszik, hogy erre semmi esély.
Sajnálom ami történt, ugyan akkor örülj, hogy viszonylag korán kiderültek dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!