Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdhetnénk, ha nem érdekel, mit mond a másik?
A barátommal közel sem ugyanazok a dolgok érdekelnek bennünket. Ha ő beszél a fociról vagy a politikáról, akkor csak hümmögni vagyok képes, míg ha én beszélek mondjuk a nyelvtanulásról, a fordításról vagy a zenékről/filmekről, akkor ő ásítozik.
Ma megnéztük a Széttörve című filmet, amibe miattam egyezett bele, de utána meg sem tudtam vele beszélni, mert csak annyit mondott mindenre, hogy "Nem tudom, de elhiszem".
Úgy érzem, kezdek becsavarodni ettől. Ez már halott ügy, igaz? Ha ennyire nem tudunk beszélgetni semmiről...
Ha ismerőseim lennétek, én is becsavarodnék, hogy veletek összesen 6 dologról lehet csak beszélni. :D
30/f
Halott ügy - jól látod.
Hogy miként is szerelmes beléd, azzal meg ne foglalkozz, tégd, mármint a személyiségedet nem is ismeri, meg nem is nagyon érdekli, - és te is így vagy ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!