Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dobott a csaj az első nem igazán jól sikerült szex után?
Kérdező, ez az oroszos nemi erőszak dolog minden normális nőnél kiveri a biztosítékot, még annál is, aki egy kicsit megértő volt veled a történeted elején (én pl az voltam). Most már viszont teljesen unszimpatikus vagy, egyáltalán nem sajnálom, hogy ez történt veled. Az a baj veled, hogy egy éretlen kis takony vagy, aki egy történelmi tragédiával viccelődik.
Plusz ezt a "ti nők" mentalitást el kéne felejteni végre a búsba, mert most egy csalódás miatt elküldtél mindenkit melegebb éghajlatra. Ezek után túl sok jóindulatra ne számíts.
Hogy haragudhatsz ennyire rá?
Mindketten hibáztatok.
Ha független lennék és valamivel fiatalabb partnerem lenne az biztos,hogy nem hagynám úgy elmenni,hogy én éhes maradjak....
Azért van a kommunikáció,hogy az ilyesmit elkerüljük.-De itt a nagy gond az,hogy semmi vibrálást nem érzek köztetek-nyers szex-hideg lepedő azután meg a nagy csodálkozás....
De áruld már el mennyire volt gyors az egész,vagy a helyzetet ?Itt úgy sem tud senki beazonosítani.
#Utolsóval egyetértek.
Kérjük a részleteket!
Mivel a másik oldal véleményét nem ismerjük,így elég nehéz választ adni.
Én is arra tudok tippelni,hogy nem csak az volt a baj,hogy hamar elmentél,hanem valószínű figyelmetlen/durva/önző stb voltál.
Pont ezért kéne a másik oldalt is meghallgatni.
De ha nem is csináltál semmi ilyesmit,akkor is csak kéne kezdeni valamit ezzel a gyorstüzeléssel..Lehet neked jó,de a partnereidnek nem igazán..Ha 16-17 éves lennél,akkor nyilván elnézhető még, de így ahogy írtad 30-hoz közel elég gáz.
Legalább kompenzálni kéne valamivel
Jó ez az orosz dolog kicsit erős volt....De amiket itt a kedves és mélyen tisztelt nőktől hallok..jobban is járok ha egyből jelentkezek Ukrajnába önkéntes katonának....Mer tőlük bármiféle megértés vagy együttérzést nem remélhetek
Pedig a jelen állás szerit őket az érzelmeik vezérlik és mi vagyunk ridegek....ideje áíirni a könyveket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!