Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez nem okozna gondot, nekem sajnos igen?
Sajnos olyan helyen kezdtem el dolgozni, ahol hétvégén is meló van. Viszont a párom csak hétköznap dolgozik.
Így nagyon nehéz megoldani azt, hogy pl hétvégén együtt legyünk/megyünk valamerre, vagy péntek esetleg szombat este mennénk valamerre...
Érettségivel jobb melót nem találtam...:(
Nekem ez nagyon rossz, hogy így melózok és félek, hogy így nagyon keveset tudunk együtt lenni...mert úgy érzem rámehet a kapcsolatra...
Ti vagytok hasonló helyzetben? Ha igen, zavar? Vagy hogy oldjátok meg?
Köszönöm előre is!!
24n
ha megtudnánk oldani a találkákat, akkor nem lenne akkora gond, de ez úgy is csak vegetálás a részedről, majd találsz más munkát remélhetőleg :)
23F
Szerelem van, minden megoldható.
Mi, mindketten, minimum havi 250 órát melóztunk és volt buli, nyaralás, építkezés, gyereknevelés, stb. Egyeztetni, összehangolni kell mindent.
Én suli mellett dolgozom így, csak hétvégente vagyunk nyitva meg hétköznap pár napot, a vőlegényem meg hétfőtől péntekig dolgozik és 100 km-re lakunk egymástól.
Pár hónapja voltunk együtt, amikor jött ez a meló nekem, ami a suli mellé ideális, de megnehezítette a kapcsolatot.
Viszont mindig mindketten azon voltunk, hogy minél többet lehessünk együtt. Heti 3-4napot sikerült találkoznunk, persze vagy ő dolgozott közben vagy én, de mindig úgy számoltunk, hogy egy együtt alvásért is megéri utazni.
2 évig csináltuk ezt, de már csak 2 hétig fogjuk, mert új munkát kapott és hozzám költözik :) néha ő is fog hétvégén dolgozni, szóval nem csak hogy minden nap találkozunk, de közös egész napjaink is lesznek.
Nem feltétlenül teszi ez tönkre a kapcsolatot, de azért nehéz.
Kitartást hozzá.
És keresgélj még. Ez csak egy állapot és nem tart örökké.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok!! :)
Igen remélem nem tart örökké, de nagyon rossz nekem így...
Sajnos más melót nem kaptam, ahogy mondtam csak érettségim van, ezt is nagyon nehezen találtam meg, de muszáj volt elfogadnom ( bolti eladó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!