Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már osztálytárssal?
Én mindíg is azt mondtam,hogy osztálytárssal soha nem fogok összejönni,de viszont megtetszett az egyik osztálytársam,és én is tetszek neki. Eddig elmentünk egymás mellett,alig beszéltünk,de most valahogy megváltozott minden. Megpróbáljam vele szerintetek?
16/L
háát én is mindig azt mondom hogy osztálytársal soha !! nem tudom miért az okát nem tudnám megmondani. egyszer próbálkozozz 1 o.társam visszautasítottam kérdezte miért elmondtam ezt neki nem értette meg :D
én egyszer jártam o.társal általánosba am de a pasi hozzám se szólt... csak bámult...
ugy csinált mintha nem is léteznék...
szval ezt bírtam 1 hétig szakítottam vele aztán rájött hogy de bunkó volt. persze amikor már nem jártunk mindig odajött hozzám beszélgetni :D
Hát még mindíg nem tudom mit tegyek:S Nagyon jól elszoktunk beszélgetni,de most ha belegondolok,kb 2 hónap mulva ha szakitunk,akkor még 2évig azt kell nézni,hgy mit csinál a másik..:S:S:S
Azért nem tudom:S
Amúgy nem Viki vagyok..
11.45-ös vagyok. Ez hülyeség! :) Mindenki azt hiszi, hogy akik osztálytársak és járnak, hamar egymásra unnak. Én is ezt hittem, de ez egyáltalán nem így van. Meg kell találni az egészséges egyensúlyt. Az én párom pl az osztály másik végében ült, ő elvolt délelőtt az ő kis klikkjével én meg az enyémmel, nem voltunk egymás nyakán végig, de jó érzés volt hogy még is ott volt mellettem. Hetente 2-3-szor találkoztunk délutánonként is 1-1,5 órára, aztán mindenki ment haza. Igazán csak hétvégén voltunk együtt, amikor egymásnál aludtunk, nem volt ebből semmi baj. Mint említettem több mint egy éve együtt vagyunk, és még mindig nem sikerült egymásra unnunk. Abban viszont egyetértek, hogy ha összejöttök nem szabad az egész napotokat együtt tölteni. Meg kell találni az egészséges egyensúlyt, ahogy mi is megtaláltuk, különben hamar áteshettek a ló túloldalára, ami véget vet a kapcsolatotoknak.
Amit tudok neked tanácsolni kedves válaszoló, hogy találkozgassatok iskola után. Beszélgessetek, járjatok el erre-arra kettesben, és még ha hetek múlva is úgyérzed hogy tetszik neked, és szeretnél vele lenni, akkor nyugodtan menj bele. Ismerd meg jobban, aztán két hónap múlva még mindig mondhatsz nemet ha úgy érzed. A félelmeidet pedig ezzel kapcsolatban nyugodtan oszd meg vele!! Pl.: hogy félsz attól, hogy megunjátok egymást, attól hogy mi lesz ha vége lesz, attól hogy majd az egész osztály a magánéleteteken csámcsog. Ha rendes srác akkor meg fog nyugtatni, bár szerintem ő is parázik valamilyen szinten ilyenektől :)
Ja és, hogy mégegy pozitív példával éljek, a kozmetikusom lánya is gimnáziumban jött össze a párjával, akivel tavaly, 7 év után összeházasodtak! :)
Énis az osztálytársammal járok már több mint másfél éve:)
És egyáltalán nem untuk meg egymást..és nem kell arra figyelni h mit mondasz mivel egy jó kapcsolatban magadat adod és nem vki másnak mutatod magad:)
Vágj bele..lehet életed szerelmét szalasztod el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!