Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önző lennék, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző lennék, ha a barátom szórja a pénzt, csak "rám" nem?

Figyelt kérdés

Én egyetemista vagyok, ő dolgozik, szóval én alkalmi munkákat szoktam vállalni, de minden költségemet a szüleim fizetik, igazából neki is nagyon sok mindent, de azért neki van egy állása, amiből nem sok pénzt ugyan, de keres. Folyton megy a hiszti, hogy nincs pénze, meg utálja, hogy a szülei fizetik neki a rezsijét, mert nem tudja magától fizetni. Nem járunk el sehova, mert neki nincs rá pénze. Ritkán elmegyünk ebédelni, akkor általában ő szokott fizetni, de volt már, hogy én. Ugyanakkor mindenféle hülyeségre képes több tízezer forintokat elszórni, most is rendelt valamit a gépéhez, ami igazából nem volt szükséges, mert eddig is megvolt nélküle, de a fizetésének a fele ráment, és nem ez az első eset. És nem az a bajom, ha költ arra amit szeretne, de akkor ha úgymond "rám" kéne költenie, pl egy nyaralás, utazás (természetesen felezve), vagy akár egy mozi vagy virág, akkor arra már nincs keret. Pedig én már annyi mindent néztem, hogy belföldön pár napra, egy hétvégére alig pár ezer forintból el lehetne menni, de nem. És akkor jön a mártírkodás, hogy milyen rossz élete van, hogy ennyit sem tud produkálni.

Nekem vannak nagy igényeim, és paraszt vagyok, ha nem tudok őszintén örülni, ha vesz egy kis kütyüt 50-60 ezerért?

2017. febr. 9. 14:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
37%
Aki nem képes venni a barátnőjének egy képeslapot sem se névnapjára,se szülinapjára,az egy xarrágó faxkalap.De aki még elszórja a pénzét valami 5-6 rongyos bánatra,az még önző is,de mérhetetlenül.A helyedben nagyon elgondolkodnék,hogy akarnék-e tőle bármit,ha mindkettőtök önálló lesz,mert ha tovább gondolod a dolgot,közös albival meg gyerekkel megspékelve,nekem nem túl biztató a dolog,de te tudod.
2017. febr. 9. 19:24
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Van akiknél a figyelmesség évek múlva is megmarad.

Igaz, mi bőven nem egyetemisták vagyunk, de épp úgy meglehetne nálunk is a sóherság.Kezdettől fogva mindig eszébe jutottam, ahogy ő is nekem.És igen, vannak úriemberek.A két év alatt egyetlenegyszer engedte, hogy fizessek egy háromnapos kimozdulásunkat, minden mást ő Fizetett.Neki az az elve, hogy a férfi fizet.Ezt nem én találtam ki, ő mondta már a kezdetek kezdetén.

Ha Itthon van reggel, ágyba kapom a kávét, kivéve most, mert csúnyán összekaptunk.

Beszélj vele erről, mert egy önző férfi(?) mellett nem leszel igazán boldog soha.A legtöbb férfi szereti kényeztetni a barátnőjét/élettársát/feleségét.De ez vissza is működik, pl. igyekszel a kedvében járni a főztjeiddel, bármi mással amit szeret.

Önző ember ha csak magára gondol.Ezt nyugodtan mond el neki, és figyeld a reakcióját.Valamit úgy is fog mondani.

2017. febr. 10. 09:07
 13/13 anonim ***** válasza:

#2, nem egyetemisták, de attól tök nyomi pasi, hogy ha egy virágot se vesz, a rezsijét meg a szülei fizetik....

Mi volna így, ha család volnátok, gyerekkel?

Felejtős egy kisfiú, szerintem.

2017. febr. 10. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!