Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hölgyek! Ebben az esetben a párotokkal maradnátok?
Szeretném, ha inkább az idősebb korosztály válaszolna.
42 éves férfi vagyok, 20 éve élünk együtt a feleségemmel. 3 gyerekünk van, én úgy gondolom, hogy szépen és jó körülmények között élünk. Nálam sajnos egy betegség következtében kialakult egy elég komoly merevedési zavar, amin a stressz csak rontott.
Sajnos már egy éve fennáll a probléma. Próbálkozunk, de nem sikerül. Félek el fog hagyni a feleségem. Nem akarok nélküle meg a gyerekek nélkül élni. Már arra is gondoltam, hogy menjen akkor máshoz, ahol megkapja azt, amit én nem tudok neki megadni, csak a családom egyben maradjon.
Beszéltem erről egy barátommal, azt mondta ne is említsem neki, egyszerűen csak ne nyomozgassak meg figyeljem, majd úgy is "kialakul". Viszont attól félek, hogy lehet úgy kialakul, hogy elmegy végleg a másik férfival és viszi a gyerekeket is.
Nem tudom mit tegyek?
Segítséget szeretnék kérni!
Köszönöm előre is!
Szerintem engedd el ezt az egészet.
Ha már így állsz hozzá, valszeg a feleséged is érzi.
Tényleg az lenne a legtisztább, ha leülnétek, aztán elmondanád, hogy neked ez az egész nagyobb teher, mintha eljárna valakihez. Nem jelenti azt, hogy már nem szereted, de jobb lenne, mindkettőtöknek.
Fektessétek le a szabályokat, aztán kész, de ezt csak akkor vállald be, ha meg tudod magad emberelni és soha nem fogod a fejéhez vágni. Nem te leszel az első ember, aki így él a feleségével, én is tudok egyet. Lelépni meg csak a szex miatt nem fog, főleg ha kap egy ilyen lehetőséget. Ha egyébként normálisan dolgozol, szereted meg foglalkozol a családdal, akkor tuti hogy nem lesz gond.
No para!
Én nem azért hagynálak el, mert nem áll fel, hanem azért, mert nem vagy képes megerőltetni magad. Ismered a lehetőségeidet? Akkor használd ki őket, tegyél meg mindent, hogy helyre jöjjön a dolog.
Probálkoztál kicsit, és nem ment, brühühü. És feladod. Számomra ez a taszító.
Amíg nincs az, hogy MINDEN létező dolgot megpróbáltál a helyzet javítása érdekében, addig nem kéne feladni.
De az, hogy feladod, mert eleged van... gyenge kifogás. Neki is szar érzés, mert azért az, hogy az ujjaddal/nyelveddel/segédeszközzel kielégíted, egyáltalán nem ugyanaz, mint hogy normálisan szeretkeztek. A szex egy nőnek, aki szereti a párját, nem csak ennyiből áll, hogy valamilyen módon legyen kielégítva és orgazmusa legyen. Az orgazmus a hab a tortán.
De ha eleve így állsz hozzá, hogy nem megy, és látszik rajtad, hogy csak úgy próbálkozol, hogy közben már elásod magad, persze hogy nem lesz semmi sem újra a régi.
1.Sajnos nem helyrehozható.
2.Nem kicsit próbálkoztam, egy éve megy már a dolog.
3.Igen, voltunk orvosnál stb.
4.Én nem hagynám el, mert nekem fontosabb a család, tehát ezért biztos hogy nem robbantanám szét a gyerekeket is.
Ők a legfontosabb, de ahogy látom, vannak önző emberek.
Ilyen marhaságokra nem fogok pénzt költeni :)
Talán akupunktúra, de energizálás meg a többi az a kategória, amit inkább nem erőltetnék. Igazából senki olyan nincs a környezetemben, aki be tudna számolni pozitív eredményről.
Egy év pedig bőven elég arra, hogy végigjárd mit lehet, mit nem.
Én párom két évig járt orvostól orvoshoz, és pszichológustól pszichológushoz merevedési gondokkal. Eleve volt egészségügyi gond is, amit nem volt ám könnyű megtalálni, mert nem tipikus dolog volt. Pszichológusból se mindegyik túl hasznos.
Végül az egészségügyi romlás okozta merevedési zavar okozott nála olyan súlyos pszichés merevedési zavart, amit körülbelül fél év terápiával hoztunk helyre. Én is be voltam vonva részben.
Én nagyon szeretem a párom, és bárki aki tudott erről, csak azt mondta hagyjam el, mert szex nélkül nincs élet, de ő nekem a TÁRSAM, és nem fogom emiatt cserben hagyni.
Nem azt mondom, hogy néha néha nincsenek még gondok, de már működik, és ő is boldog, mert neki is van végre sikerélménye, amit te is említettél. Én emiatt nem hagytam volna el, csak ha feladja, annak ellenére, hogy nem tett meg mindent. Ne add fel, nem biztos, hogy nincs segítség. És őszintén beszéljetek erről a feleségeddel, muszáj, hogy őt is bevond ebbe, nem zárhatod ki.
De nem értem, hogy akkor most mit vársz? Feladtad, oké, fiatalemberként örökre lemondtál a szexuális életről mert lusta vagy, oké. Azt mi nem fogjuk tudni megmondani, hogy a feleséged mit fog tenni, ez gondolom egyértelmű.
Akkor mi a kérdés tulajdonképpen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!