Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy többet törődjö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy többet törődjön velem a barátom?

Figyelt kérdés
Én nagyon sokat kényeztetem őt, simogatom puszizom meg ilyesmik sokszor magamtól sokszor pedig kérésének eleget téve, de ő ezt nem vagy csak kicsit viszonozza. Másik dolog pedig hogy neki csak a cica meg fenék létezik azokat markolássza pedig más testrészeim is érzékenyek annyira vagy még jobban is elegem van ezekből a rutin mozdulatokból. Említettem már neki de nincs nagy változás.
2017. febr. 6. 01:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ültess le, mond el neki részletesen, hogy mi a problémád. Ha ezek után sem érdekli a dolog, akkor nem vagy elég fontos neki, és jobban jársz, ha szakítotok. Neki ez így kényelmes, de ha nem fektet energiát a kapcsolatba, akkor nem fogod tudni egyedül fenntartani. Nincs is értelme.
2017. febr. 6. 01:39
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Keress egy másik pasit akit nem kell betanitani.Ha a metakommunikáció nem működik,akkor kár erőltetni bármit is.Elég fura lenne minden résznél mondani,h most ezt és ezt akarom,nem?meg ok,megbeszéled vele,ő meg nagyduzzogva ugytesz mintha ezentul belebolondulna az elhanyagolt testrészeidbe..hogyismondjam..ez elég mű.
2017. febr. 6. 02:00
 3/5 A kérdező kommentje:

de tudom hogy szeret egyébként csak ezek a dolgok miatt nem érzem már annyira, hát igen az különös lenne ha memgondanám most simizd a combomat mert azt szeretem érezném hogy nem lenne az igazi

egyébiránt más probléma nincs így

vonjam meg én is ezeket a dédelgetéseket netán?

2017. febr. 6. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el csak a kérdést a kérdőjelig...

Változtass a dinamikán. Gondolom megy a babusgatás meg az egyoldalú sz*rakodás. Hát vond meg tőle, hogy vegye észre magát. Csakhamar észre fogja és kérdezni fog, majd dumáltok és talán megoldódik. Vagy ugyan ebbe a verembe visszaesel. Ez van. Tanulópénz...

2017. febr. 7. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:
56%
Én szívesen simogatlak máshol is.
2017. febr. 24. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!