Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy kapcsolatom ami 8 évig tartott. Miért nem köszön?
Jól szét lett offolva a kérdés...
Kérdező: én is hasonló cipőben vagyok, csak nekem egy rövidebb, 4 éves kapcsolat után történt hasonló. Neki már megvolt az új barátnője, de mivel viszonylag közel lakunk egymáshoz, szoktunk találkozni. Eleinte bosszantott, hogy köszönni sem tud, egyszerűen átnézett rajtam. Az intelligencia teljes hiánya és nem lehet vele mit kezdeni.
A legegyszerűbb, ha túllépsz rajta (tudom, könnyű azt mondani), de ha éled tovább az életed és levegőnek nézed, azzal nem magadnak fogsz ártani.
Az még nem jutott eszébe egyikőtöknek sem, hogy ez egy tipikus hárítás?!
Szeretett titeket, szétmentetek, neki ez még mindig rossz emlék, és így védekezik. Ha tehetné, elköltözne, vagy másik munkahelyre menne, de nem tud.
Persze megengedem, talán lehet egy apró, kicsinyes bosszú, vagy inkább bosszantás is. Nem kell fölvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!