Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! A barátom lány barátja nincs tekintettel a kapcsolatunkra? Mit tegyek?
Nem akarnék olyan kapcsolatban lenni, ahol egy külső személlyel kell versengenem és a párom ilyen szinten nem figyelmes velem.
Ebben a helyzetben megmondanám a srácnak, hogy nem fogom szétszedni a barátságukat, hiszen úgy össze vannak szokva, de én ezt nem tudom tolerálni és ő sem örülne, ha egy másik férfihez ilyen közel állnék (vagy ha nem zavarná, akkor nem vagyok neki elég fontos), úgyhogy keressen magának másik barátnőt, aki elviseli a harmadik szerepét, mert ez a lány minden kapcsolatát tönkre fogja tenni.
Mivel a párod nem érti(vagy nem akarja érteni),hogy téged ez miért zavar,szerintem nem lesz változás. Ha a párodat is zavarná,akkor megbeszélte volna már rég a csajjal,hogy azért vegyen kicsit visszább. Nem azt mondom,hogy ne barátkozzanak,meg ne találkozzanak, de azért legyen meg egy határ.
Pl ha veled van,akkor igenis ne a csaj üzeneteit nézegesse,hanem legyen veled.A csajnak sem illik zaklatni olyankor szerintem(se élőben,se cseten). Meg ez,hogy állandóan a barátod lakásán vannak és rengeteg időt töltenek ott..Hát nekem sok lenne.
Miért nem tudnak összefutni heti 1-2 alkalommal inni egy kávét vagy beszélgetni egyet? Miért kell felmenni a lakásába hetente többször is?
Nekem sem tetszene és nem igen látnék esélyt komolyabb kapcsolatra,ha ennyire össze vannak nőve. És engem ez akkor is zavarna,ha nem lány lenne a haver,hanem fiú. Nem tiszteli a kapcsolatotokat és a párod meg nem állítja le..
Én ezt max kamasz korban tartom elfogadhatónak.Felnőttként nem.
Nem mondom,hogy szakíts,de gondold át és próbáld megérteni a barátoddal,hogy pontosan mi zavar a barátságukban.Ha nem törekszik arra,hogy változtasson picit(hogy te ne érezd magad kellemetlenül),akkor szerintem hagyd.
Az én páromnak is van egy nagyon jó nő barátja. Még egyetemre jártak együtt (ennek már 15 éve), soha semmi nem volt köztük. Én is ismerem, jóban vagyunk, szinte mi is barátok lettünk azóta.
De amit te írsz, az túlzás. A páromék 2 hetente jönnek össze "kettesben" kidumálni magukat, amúgy közösen találkozunk - vagy négyesben, ő is a párjával, vagy társaságban. Természetes volt már nálunk is, de az is megbeszélve előre, nem pedig csak úgy betoppan, amikor együtt vagyunk. Nem hívogatja, csak ha valami konkrét dolog történik és mondjuk halaszthatatlan a találkozásig.
Ez a csaj durván belenyomul az életébe/életetekbe és ennek vagy elejét veszed, vagy eláshatod a kapcsolatotokat.
Hát, mint a fiúk csajbarátja (kizárólag fiúbarátaim vannak) hogy ez így nagyon gáz.
Van olyan nagyon közeli barátom, akinek soha nem írok hétvégén, mert tudom, hogy akkor van ott a barátnője (távkapcsolat) és kínosnak érzem, hogy zavarom. Ha esetleg program van, pl nyáron spontán kertiparty, akkor dobok egy sablonüzenetet, hogy "Grillsütés nálam, ha jönnétek, hozzatok piát!" ,de nem kezdek beszélgetni.
Az ágyba fekvés pedig nettó parasztság. Akkor tolerálható, ha mondjuk hirtelen rosszullett, vagy ha ráül a beágyazott ágyra, mert minigarzon, és az a kanapé is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!