Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok/Nok baj ha a fiu tenyleg meg akar ismerni?

Figyelt kérdés
Marmint hogy mikor meglatok 1 olyan csajt aki tetszik akkor nem az az elso gondolatom hogy "de meg kene...", hanem hogy tenyleg erdekelne hogy O milyen, vagyis az a baj hogy sokan azt hisszik hogy csak azert van, mert csak "hasznalni" akarom, de engem tenyleg erdekelne. Nem vagyok bena a csajoknal csak zavar.
2010. máj. 6. 23:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Jól van, a javításom nem volt tökéletes. Késő van. Rossz kifogás, tudom.

Az általad említett dolgokkal tisztában vagyok.

"Nyelvzseni"... az azért túlzás, de attól még rendelkezem 81%-os emelt szintű angol érettségivel, és felsőfokú C1-es telc nyelvvizsgával.

Szép estét.

2010. máj. 7. 00:26
 22/27 anonim ***** válasza:
Ja, és nem felvágásból mondom ezeket. Láthatod, hogy még így is néha eltévesztek ezt-azt, szóval nem minden a "papíros" tudás.
2010. máj. 7. 00:32
 23/27 A kérdező kommentje:

en meg csak 1 primitiv erettsegivel rendelkezem csak kettonk kozt az a kulonbseg hogy en angliaban elek te meg otthon kitorolheted a s*gged a kib*szott nyelv vizsgaiddal

szal szevasz okostoni

2010. máj. 7. 00:34
 24/27 anonim ***** válasza:

Jézusom, ilyenekre adnak nyelvvizsgát? Hát ezért akarom én a Cambridge-it csinálni. Azt legalább nem adják meg mindenkinek...

Bocs egyébként, csak nem értem, mi szükség van itt villogni. Mert ti itt úgy használtátok az angolt, hogy "hú, most írok valamit külföldiül, hogy megmutassam magam", mint ahogy a fiatalok többsége teszi Mo.-n. Megtanulni egy nyelvet persze nem tudnak, és még azt is hiszik, hogy ők jól tudnak angolul...

2010. máj. 7. 09:29
 25/27 anonim ***** válasza:
Amúgy Budapestről írok, de hogy jön ez ide?:)
2010. máj. 7. 09:31
 26/27 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszett az angol párbeszéd,szerintem nem villogás,legalább gyakoroltok!És jó,ha javitjátok egymás hibáit,abból is tanultok!Csak igy tovább fiatalok!Szükség van erre is!:)))
2010. máj. 7. 10:53
 27/27 anonim ***** válasza:

Nem baj. A lányok szeretik a "megismerős" fiúkat.

A lányok 70%-a nem kihasználtatni akarja magát, csak végül mégis csak ki akarják őket használni...

Először jól megismerni-és utána meg jól kihasználni.

Ez megy a fiúknál!

2010. máj. 7. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!