Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok/Nok baj ha a fiu tenyleg meg akar ismerni?

Figyelt kérdés
Marmint hogy mikor meglatok 1 olyan csajt aki tetszik akkor nem az az elso gondolatom hogy "de meg kene...", hanem hogy tenyleg erdekelne hogy O milyen, vagyis az a baj hogy sokan azt hisszik hogy csak azert van, mert csak "hasznalni" akarom, de engem tenyleg erdekelne. Nem vagyok bena a csajoknal csak zavar.
2010. máj. 6. 23:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"You're winner": http://www.youtube.com/watch?v=x-ksexeTxsE

erről ez jutott eszembe :D

2010. máj. 6. 23:42
 12/27 anonim ***** válasza:
Nem, ez egyáltalán nem baj, sőt! :)
2010. máj. 6. 23:43
 13/27 A kérdező kommentje:

nos kedves 22:39 azert igy is ertetted nem?

az angol nyelv szepsege abban rejlik hogy primitiv nyelv

de a kerdesre is valaszoljatok

2010. máj. 6. 23:43
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

23:42 nekem is ez ugrott be XDDDD hatalmas az a videó :D

amúgy én csaj vagyok de nem értem, milyen lány az akit zavar, hogy meg akarod ismerni? :OO 21/N

2010. máj. 6. 23:55
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"helyesen így nézne ki:

Dear first one,

I've written this question from England. So do you understand what is my problem?"

Vak vezet világtalant. Past simple-ről és reported speech-ről még nem hallottál, kedves nyelvzseni? A primitívségről meg annyit, hogy annyira primitív, amennyire a használója. Az, hogy nálad annyit jelent megtanulni egy nyelvet, hogy megértesd magad (vagyis kézzel-lábbal mutogass és tele legyen a beszéded nyelvtani hibákkal), az nem nyelvtanulás, és a te primitívségedet bizonyítja. De szeretem a sok önjelölt angolul tudót.

Persze most jön az, hogy nem kapcsolódik a válaszom a kérdéshez... mindenesetre te offoltad a saját kérdésedet, a remek ötleteddel, hogy bevillantsd az angol tudásod. Pontozz le, fog még jönni, aki nekem ad igazat.

Nézzük a kérdést: az érettebb csajok értékelik, ha meg akarod ismerni őket. Aki csak használni akarja őket, az meg is találja, zsák a foltját.

2010. máj. 6. 23:57
 16/27 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként igen, az ilyen angoltudást nem muszáj villogtatni, mert egy ált. isk. 2.-as lepipál
2010. máj. 6. 23:58
 17/27 anonim ***** válasza:
Amúgy úgy nem lenne szebb h "what my problem is?" ^^
2010. máj. 7. 00:00
 18/27 A kérdező kommentje:

nos 23:57-es koszonom az epito jellegu kritikat es elfogadom

es egyben megjegyeznem nem vagyok primitiv. sajnalom hogy az angol nyelv tudasom nincs olyan szinten ahogy kellene lennie, majd igyekszem ezen hianyossagokat bepotolni. de azert megkerdezhetem honnan irsz?

2010. máj. 7. 00:07
 19/27 anonim válasza:
100%

Fura nőkkel hozott eddig össze a sors. Lehet hogy pont egy olyan kategória vonz téged, akiket eddig tényleg csak "használni" akartak. Ne zavartasd magad! Váltsd meg a világot és érdeklődj irántuk :D.

Mellesleg az angolok nem gyakran használják odakinn az igeidőket és pocsék nyelvtannal vannak megáldva.

De nézz meg itt néhány magyar mondatot... csoda hogy ezen egyáltalán vitáztatok :D.

2010. máj. 7. 00:14
 20/27 A kérdező kommentje:
igazabol nem vitaztunk csak ki lettem oktatva neha veszteni is kell
2010. máj. 7. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!