Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ha félrekacsingatna a párod?
Két éve vagyunk együtt, tök jól elvagyunk már a negyvenes korosztály..de ő nem szerelmes azt mondja de nem ez a legnagyobb probléma. Végre "beérett" a kapcsolat van időnk egymásra, megismertük és tényleg szeretjük egymást, minden stimmel, szóba került a gyerek is..sosem veszekszünk stb.:)
Erre vagy a barátja jön mindig akkor ha velem találkozna, vagy valaki küld egy képet /kolléganő/ hogy milyen baleset volt hazafelé-pont akkor küldi amikor elrohan hozzám munka után rögtön az ember, végre!.. ez nagyon sz.rul esik. Miért csinálja? Nem hinném hogy megcsalna folyton együtt vagyunk vagy telefonálunk de ha igen nem lehet komoly.
Minden összeesküdik ellenem! Ti kidobnátok ezért? Én nagyon, ez nagyon nem fair hogy mellékszálakat futtat..
És ez nem féltékenység! higgyétek el.. :(((
Köszönöm a válaszokat! Kíméljetek azért!:)
Én se hiszem, hogy megcsalna, de nem több, mint, hogy "tök jól elvagytok" - inkább ő, persze.
Nem akarlak ijesztgetni, de nekem még 47 éves koromban lett gyerekem, szóval addig fog ez a "tök jól" dolog tartani, amíg nem talál valakit, akit szeret, igazán.
Komolyan negyvenes vagy? Inkabb gondolnam, hogy valami ertelmetlen csitri, aki beeri azzal a megalazo mondattal, hogy nem vagyok beled szerelmes, csak hogy neki is legyen pasija.
Ennel megalazobb dolgot nemigen lehet mondani.
Úristen, ez a szintű éretlenség és fogalmazásképtelenség még egy gimistől is ciki, nem még egy negyvenes felnőtt nőtől.
A "nem szerelmes belém" dolog egyszerűen szánalmas, a probléma többi részét meg nem igazán sikerül értelmeznem, most az a baj, hogy valaki írogat neki? Te nem állsz szóba a barátaiddal, kollégáiddal, mióta együtt vagytok, vagy mi?
11-es, igen, tudom!! Köszi!
Nehéz amikor én végre találtam valakit akit szívemből szeretek csak úgy otthagyni, egyik napról a másikra és beleugrani a bánatba, egyedüllétbe.., meggyászolni, stb.
Tényleg nem tudom mi legyen hetek óta őrlődöm ezen:(
Az a baj, hogy te inkább megalkuszol egy ilyen "kapcsolattal", mint hogy kilépj belőle. Valószínűleg attól félsz, hogy nem fogsz találni helyette senkit és egyedül maradsz.
Most komolyan: mellette nem vagy egyedül? Dehogynem.
Csak amíg görcsösen kapaszkodsz ebbe, addig nem fogsz ismerkedni mással, csak pazarlod az idődet valamire, ami nem működik.
Ahelyett, hogy megmondanád, hogy neked ez így kevés, és hagyjátok egymást. Aztán nyugodt lelkiismerettel, tiszta lappal tudsz ismerkedni.
Nem hiszem, hogy három-négy év múlva jobb esélyed lenne párt találni, mint holnap. Erre gondolj.
Ennek ugyanis ott vége lett, ahol a pasid kimondta, hogy nem szerelmes beléd. Ez egy olyan érzelem, ami nem kor függő. 50-60-100 évesen is lehet valaki szerelmes.
Nálatok valami hiányzik, de egyelőre beéri veled, amíg nem talál jobbat. Ezért is érzed azt, hogy nem vagy neki fontos.
16-os, ha megpróbálom akkor ő közeledik hozzám.
Azt mondja egyszer így érez, egyszer úgy..:(
Két hülye egy pár azt is szokta mondani és sajnos igaza van. Szóval próbálkoztam mással is de így esélyem sincs ha vele nem szakítok rögtön észrevették és leléptek:D..
A makacs fejem visz mindig a bajba, igen. Köszi a választ, sokat segített!!!! Tényleg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!