Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelednétek egy lányhoz, aki nagyon félénk?
Én is olyan lány vagyok, és ez sok mindenben gátol engem, de most van egy fiú akinek szerintem tetszem.
Sokszor van, hogy egyszerűen nem tudok mit mondani neki, de mivel ő nyitott, ezért ő tereli a dolgokat.
Nálam az válik be, hogy mindig ha alkalma van rá, akkor szól nekem valamit. Mindegy, hogy mit, de mond valamit. Általában vagy humorizál, vagy "olt" (de csak olyan huncutul) :D vagy érdeklődik a dolgaim után, kérdezősködik. Pl: mi volt a suliban, hogy telt a napom stb.
Az én esetemben ez beválik, mert egyre jobban kezdem megkedvelni. :))
Próbálj vele beszélgetni minél többet,puhatold ki,hogy mi érdekli,csinálj úgy mintha érdekelne,és mond azt amit hallani szeretne.A mai lányok nagy részénél ez működik.
Ja és a végét tudod ugye?
21:38 nak
Szerintem pont az a tanga kell neki....Ne csináld már,hogy legyen önmaga.Arra ráér a d...gás után is.Szerinted a Nők ís önmagukat adják ismerkedéskor???
Maradj már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!