Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm a "fontossági...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm a "fontossági sorrendjében" a telefonjával egy szintre tesz. Ilyen vagy hasonló dolog másnál is van? Vagy csak szerintem nem normális dolog?

Figyelt kérdés
A múltkor beszélgettem a barátnőmmel arról, hogy számomra ő a mindenem, ő jelenti nekem a világot, erre ő azt mondta, hogy én is neki, viszont az iPhone 6-osa is egy szinten van velem. Annyit mondott hogy ezt fgy képzeljem el, hogy én az ő telefonját tartom a kezemben: ez van neki az első helyen az életében. Ez csak számomra furcsa? Hogy lehet egy tárgy és egy ember az első helyen valaki életében?
2017. jan. 30. 16:21
1 2
 11/13 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy csak viccelt? :D
2017. jan. 30. 18:11
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Nem hiszem, hogy a kérdező tényleg ennyire el lenne keseredve, ha csak viccelt volna a barátnő.

Szerintem nem normális dolog. Most láttam egy találó képet, egy óriás gyalogol át a városon és falja fel, ami az útjába kerül, a kép felirata:

"Az életben a tárgyakat használni kell, az embereket pedig szeretni. A világ azért tart itt, mert a tárgyakat szeretjük, az embereket pedig használjuk."

2017. jan. 30. 19:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én exem is telefon függő volt, vagy gondolom most is az.

Hosszú kapcsolat volt,ami alatt ha akarja az ember ha nem adódnak fontos megbeszélni valók.

Akárhányszor volt ilyen, mindig az lett a vége, hogy ő duzzogni kezdett és nekiállt nyomkodni a telefonját sértődötten én pedig nem kaptam semmilyen választ.

Másnap pedig úgy viselkedett mintha semmi nem történt volna.

Mindig csak a telefonos játék, a facebook, a messenger. Engem totál kizárt az " életéből" .

Ha az én telefonom rezzent meg valamiért és én nem rohantam megnézni ki írt vagy mit jelzett addig cseszegetett míg meg nem néztem.

beteges az ilyen, és ha a kérdező csak viccelt, én sajnos nem . Van ilyen, kerüljétek az ilyen érzelmi analfabétákat jó messzire. Dugja fel magának a telefonját ha neki az a jó...

2017. jan. 30. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!