Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet-e engem az az ember, akivel 9 éve együtt vagyok, és a részegsége miatt napokra eltűnik?

Figyelt kérdés

Utána jön, mintha semmi sem történt volna. Azt mondja szeret, hiányoztam neki.Majd pár nap,és kezdi újra.

Nem vagyunk már fiatalok

2010. máj. 6. 20:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi, csak most olvastam vissza. Igen, ki kellene dobnom, de sajna még valahol szeretem, így mindent megbocsátok. És mint írtam, már nem vagyok fiatal, lehet nem lenne más, nincs is lehetőségem újabb ismeretséget kötni, nincs olyan társaságom.
2010. máj. 17. 18:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Pedig szenvedsz ebben a kapcsolat-féleségben. Tapasztalatból mondom, ha kilépnél belőle, megkönnyebbülnél! Mintha egy hatalmas terhet rúgnál arrébb. Csak próbáld meg, jó érzés! egyébként ha kirakod a szűrét úgyis vissza fog jönni, netán még változtat is magán, de ha marad minden a régiben semmi esélyed rá hogy észhez térjen és szenvedsz tovább teljesen értelmetlenül.

Nem korfüggő az, hogy belássa az ember hogy tévedett. És nem csak az az egy férfi kiváncsi rád, akárhányéves is vagy, valahol van egy másik ember aki pont szeretne és megbecsülne téged, de ha te meg se adod az esélyt MAGADNAK, ebből a - te már minősítetted ezt a kapcsolatot, én már nem teszem- helyzetből való kiszakadásra akkor életed végéig szenvedni fogsz. ugyanígy mint most. Holott ha egy kicsit szétnéznél akár a közvetlen környezetedben,vagy más csatornákon -nini Internet:))))))) - biztos találnál valakit aki érdekel. ( én pl. ma voltam egy randin, neten keresztül ismertem meg egy férfit, mmmmmmm és elég forró volt a hangulat :)) ) És 1. ilyen randim volt, lehetett volna sokkal jobb is de így is jól éreztem magam vele. Úgyhogy neked is csak ajánlani tudom ezt a módját az ismerkedésnek. Középkorú vagyok egyébként. Lépj ki abból a semmitmondó kapcsolatból, csak jót teszel magaddal vele.

szia

2010. máj. 20. 22:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon aranyos vagy.Én is gondoltam már az internetre, fenn is vagyok egy társkereső oldalon, csak félek randevút megbeszélni, elmenni, kicsit félek az emberektől.Már megint 3 napra eltűnt,én meg hülye fejjel kerestem, meg sírtam.De igazad van, mással boldogabb lehetnék.
2010. máj. 22. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Sztem ne várd meg míg valaki bejön a társkeresőről neked, tedd ki a palidat és pont. Miatta vagy szomorú, bátortalan, és miatta nem tudsz továbblépni. Mert ő van, - pedig nincs is!......

1 hónapja keresgélek a neten, addig én is csak olvasgattam a paliktól a leveleket, stb, nem is gondoltam az egészet komolyan, Aztán felkeltette az érdeklődésemet egy pali, leveleztünk vagy két hétig. és úgy döntöttem lesz ami lesz megnézem magamnak, mi bajom lehet:)) semmi! Azért vettem egy gázsprayt-fontos randi kellék:DDDD- és így indultam neki. Nekem se kenyerem alapból az ismerkedés, sőt igencsak megkellett erőszakolnom magam,ráadásul eléggé előíteletes vagyok - nehéz eset :)- és.... ma volt a második randink. Tök jól elvoltunk. Sikerült ráadásul másik MEGYÉBŐl beválasztani :)) de megoldható a tali, úgyhogy semmi vész. Szóval vannak akadályok- mint mindig, hát mért ne- de úgy vagyok vele, ami nem öl meg az erősít. És ezt komolyan is gondolom. ilyenkor nem akadályokat győz le az ember hanem a saját kis félelmeit. A lényeg: tegyél magadért!

2010. máj. 23. 00:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Még most így viselkedik, de majd idővel lehet hogy pénz kér tőled és ha nem adsz akkor lesz csak "szerelem ".
2013. júl. 8. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!