Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen chat-oldalak vannak, ahol van lehetőség az ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Úgy értem, olyan, ami élőben megy és lehet chatelni (mint pl. a chat.hu, vagy a Honfoglaló Társfoglaló részlege), nem társkereső oldal, ahol napokat, heteket kell várni a válaszokra
a chat.hu nagyon sz@r szerintem, a Társfoglaló meg hosszútávon nem működik még...
16F
2010. máj. 6. 20:16
12/13 A kérdező kommentje:
hogy érted?
2010. máj. 18. 15:23
13/13 anonim válasza:
Jajj, olyan jókat nevetek azon, amiket írtok. :D
Tudnám ajánlani az élőben történő ismerkedést, ott legalább nem lehet bebukni(tapasztalat). :)
Egyébként én pl. fenn vagyok a hotdog amőbán, ott is csomóan vannak, 10 éves kortól határ a csillagos ég. Próbáld ki! :P
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!