Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi kell ahhoz komolyan vegyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahhoz komolyan vegyen egy fiú? Egyszer lefeküdtünk, ha találkozunk mindig csókolózunk, de nem járunk. Mit csináljak, hogy összejöjjünk? Tapogatóztam, hogy mi lenne ha összejönnénk, de nem mondott semmi konkrétat. Csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 20:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

...

Ne értetlenkedj. Attól még az ő részéről érzelmmentes volt, és ahogy látod ez is elég már ahhoz, hogy ne vegyen téged komolyan, azért mert nagyon könnyen odaadtad magad neki. Persze ez még önmagában nem is lenne baj, hanem, hogy a szex előtt nem tisztáztátok, hogy te mit érzel.

Nem tudnál esetleg beszélni vele? Mondjuk megbeszélni vele azt, amit nekünk is leírsz itt, hogy te komolyan gondolod, és félsz, hogy ő a túl korai szex miatt nem vesz komolyan téged? Ez tényleg rohadt nehéz?

2010. máj. 6. 21:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
igen:/
2010. máj. 6. 22:08
 13/18 anonim ***** válasza:

ez cink egy idő után.. szerintem túl sokat vártál..

csók talán még belefért volna, nem hogy azonnal lefeküdni.. hamar megvoltál neki, nem szerelmes. most szerinted minek akarna veled lenni?:/

találsz jobbat, aki értékel és megbecsül ;)

pusSz.. : W.

2010. máj. 8. 14:21
 14/18 kateamstrong ***** válasza:

Sajnálom, de azt kell mondjam, hogy a fiú nem vesz komolyan,de ha nem beszéltél még vele arról, amit érzel, aki ülj le vele és tisztázd, azt, hogy mit érzel és próbáld meg kérni, hogy gondolja át a dolgokat veled...

Nekem ezzel csak negatív tapasztalatom van, mert nekem is van egy fiú akivel, túl hamar feküdtem le és nem is vesz komolyan a srác...de remélem ti megtudjátok beszélni, szorítok neked!:)

2010. máj. 8. 14:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne vegyél róla tudomást..ha jelentkezik és hív ide-oda,akkor még van esély!De ne keresd őt..várj amíg ő keres...Ha nem,nem.
2010. máj. 8. 14:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. máj. 8. 16:47
 17/18 A kérdező kommentje:

19 Ő meg 24

Szokott keresni, hétvégenként hívni ide-oda.. Akkor még van remény? :)

2010. máj. 8. 19:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak 1 egyéjszakás numera voltál neki...
2010. máj. 15. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!