Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék meg egy csendes, visszahúzódó lánnyal? 16/F
Figyelt kérdés
Még nem volt barátnőm, de már nagyon hiányzik. Nem szeretem a túlságosan pörgős csajokat. Olyat keresek, aki csinos, szende és értelmes. Szerintem nagyon aranyos egy lány, ha félős kicsit.
Ma voltunk osztállyal múzeumba, és ott láttam egy ilyen lányt, de meg volt kötve a kezem. :/ Aranyos volt, ahogy elrántotta a fejét, amikor észrevettem, hogy néz engem.
Persze azért túlzásba se kell esni a visszahúzódottsággal. Budapesten lakok, talán ez könnyíti a dolgot, de én se vagyok egy nagyon kezdeményező típus, csak bulikba.
2010. máj. 6. 18:49
11/25 anonim válasza:
Szerintem is az ilyen típusok a jók! 15/F
12/25 anonim válasza:
A pofidat miért nem mutatod meg a képen? :] Amúgy én totál visszahúzódó lány vagyok, tipikus nyuszi. xD De ha valakivel sikerül összebarátkoznom már jóval felszabadultabb és hülyébb is leszek, bár ezt az énemet csak 2 ember tudta eddig igazán elviselni. :D 15/L
13/25 anonim válasza:
Mit akarsz egy csendes lánytól? Az unalmas, és nem tudja erőteljesen kinyilvánítani a véleményét:P
14/25 A kérdező kommentje:
Fejjel leszednék...
Nekem arra van szükségem és kész.
2010. máj. 6. 20:16
15/25 A kérdező kommentje:
Persze az nem árt ha megnyílik nekem. Nem tudom hogy elmondani.
2010. máj. 6. 20:19
16/25 anonim válasza:
Magyarul egy normális átlagos lányt akarsz és nem egy k*rvát... hát nehéz eset énmár fél éve keresek de ilyet nemtaláltam. bezzeg az ellenkezőböl mennyi van
17/25 A kérdező kommentje:
na ja...:/
2010. máj. 6. 20:51
19/25 anonim válasza:
am myvip randin elég sok ilyen van..... csak sajna felém egysem :S nézd meg hátha feléd lakik valaki :P
20/25 A kérdező kommentje:
Ezeket nem használják már... amikor több mint egy éve regeltem oda, akkor naponta 10-en jelöltek... kipróbáltam mostanában és még visszajelzéseket se kaptam.
2010. máj. 6. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!