Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mikor volt az első csók és az első együtt lát? És hány évesen?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ezer ilyen kérdés van:) de azért megkérdem:)
Sokan írjatok!:D
2010. máj. 6. 18:46
11/22 anonim válasza:
14 évesen csók, és 15 évesen szex :)
12/22 anonim válasza:
első csók 15évesen csak néztem ki a fejemből hogy miért puszilgat a drágaxD
első smár 15évesen kib*szott jó volt:P:D
16évesen első szex és az én barátom is szűz volt de tökéletes volt minden, nekem maradandó élmény lett
14/22 anonim válasza:
Első csók 16 évesen, csodálatos volt, mint egy álom...
Szex még nem volt...
15/22 anonim válasza:
Első csók: 16 évesen, rémes volt... :D
Első szex: 18 és fél évesen, gyönyörű emlék :)
22/L
16/22 anonim válasza:
Első csók 14 évesen(nyálas volt), első szex 16 évesen(szép emlék lenne, ha most nem lennék lelki beteg a szakításunk miatt).
17/22 anonim válasza:
Az első csók 21 évesen, első szex 21 évesen :D
és csodálatos volt
22l
18/22 anonim válasza:
első csók 13
első szex 16
most 20 éves vagyok, továbbra is az első fiúval :)
19/22 anonim válasza:
első csók: 16,5
első szex: 17,5 :-)))
20/22 anonim válasza:
érdekes, mennyien írtátok, hogy az első csók nyálas volt...én vagyok az, aki írta, hogy 16,5 évesen volt először, nekem csodás élmény volt és nem nyálas :-) lehet nem kellene elkapkodni a dolgokat, csak hogy túllegyetek rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!