Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor már minden este veszeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor már minden este veszekedés van az már a végét jelenti?

Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
aha :)
2017. jan. 27. 20:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát az már eléggé.........
2017. jan. 27. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. jan. 27. 20:06
 4/10 A legrosszabb ***** válasza:
Gyanítom.
2017. jan. 27. 20:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor végig nézem a "válás" rovatot is
2017. jan. 27. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. jan. 27. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
A házasságnál szerintem nem. Anyáméknak volt időszakuk, amikor minden este veszekedtek szerintem hónapokon keresztül (vasár és ünnepnapokat kihagyva), mert apám dolgozott mint a güzü, anyám meg otthon a gyerekekkel (rajtam kívül 5 testvérem van), és hát fáradtak voltak mindketten, persze, hogy ölték egymást. Mindig kupi volt stb. nem tetszett senkinek. De nem... szakítottak :'D nem is váltak. Azóta minden jó. elmúlt. Felnőttünk.
2017. jan. 27. 20:41
 8/10 anonim ***** válasza:

nem a véget, hanem sokkal inkább azt, hogy mindketten alkalmatlanak vagytok jelen állapototokban tartós emberi kapcsolatra.

Kommunikáció!! Tudnotok kéne eredményesen levezetni egy vitát, és nem veszekedni.

2017. jan. 27. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlen. Én ugyan elváltam, de a válásunk előtti jó pár év már tök nyugis volt. Nálunk inkább a kapcsolat első pár évében volt sok vita, amíg összecsiszolódtunk, kialakultak a szokásaink, megoldódtak a komolyabb gondjaink.
2017. jan. 27. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlen a vég. Vannak akik 20 éven át minden este veszekednek. De ha van gyerek, annak szörnyű, hogy minden este egymást marjátok. Ha nincs gyerek, ez titeket akkor is lelkileg tönkretesz.
2017. jan. 28. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!