Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valamivel megbánt a párom, másnap miért azt írja (SMS-ben), hogy "bocsi", a normálisabb, "ne haragudj" helyett?
pl tegnap rajtam töltötte ki a munkahelyi problémáit
ma ezért kaptam egy "bocsi"-t
olyan idegesítő, hogy így én nem tudok megbocsizni
én ilyet akkor mondok, ha vmi bnőmnek véletlen a lábára lépek, vagy ilyen hülyeségeknél
nem akkor, amikor a szeretteimet megbántottam
ma mit írjak így neki vissza?
pl ezt?: bocsi, de ma nem megyek át hozzád.
ez jó szerintetek???
de akkor kiirta volna a szót rendesen, hogy bocsánat, vagy bocsánatot kérek...nem azt, hogy bocsi.
160 karakterbe szerintem beleférhetett volna....
Vagy Magyarországon minden betűért kell fizetni az SMS-ben?
megírtam, hogy bocsi, ma nem megyek, éshogy remélem nem sokáig lesz ingerült, meg olyan fásult
azt már kihagytam, hogy mert ez nekem nem jön be.
1-2 óra és válaszol. így szokta
köszönet az eddigiekért
amúgy jut eszembe eddig csak írásban kért bocsit
szóban soha nem mond ilyesmit, akkor sem ha nyilvánvalóan kiderült valami vétke. olyankor is csak ordít és védi az igazát, ami fehéren-feketén kiderült, hogy kamuzott
Úristen.. jó a kapcsolatotok egyáltalán? Szerintem jól tetted, hogy ezt írtad neki, még ha ez gyerekes is.. lehet a fiatal korom miatt mondom?:D Véleményem szerint akkor lehet jó egy kapcsolat, ha nem az sms-ben beszélitek meg az ilyen bocsánatkérős dolgokat. Az ilyen dolgok akkor az igaziak, ha azt szemtől szemben mondjuk egymásnak...
72es
ő azt hiszi magáról, hogy egy szent
bármilyen veszekedésnél mindig én vagyok a hibás, ő soha.
tehát minden kibékülést még nekem kell kezdeményeznem
csak ugye kezdem unni, hogy sokmindent megenged magának, köztük azt is, hogy ha a főnöke leoltja, akkor velem flegmázzon és másnap "bocsi"
még mindig nem írt vissza
gondolom éjszakára kapok jóéjt sms-t és kész
mit ne mondjak, tényleg kezdek kiábrándulni
visszaírta, még aznap, hogy ok, akkor majd holnap tal.
erre én írtam, hogz felőlem be is fejeyhetjük a kpacs-t, mert úgyérzem, hogy nem szeret
erre kijött hozzám, és személyesen elhívott magához
hétvégén nem győzte bizonygatni hogy szeret
kedves, hogy kérdezted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!