Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul kéne éreznem magam azért mert én nem akarok egy harmadik félt bevonni a szexuális életünkbe? Mit kéne tennem?
Két ilyen kapcsolat van a hátam mögött. És szerencsére, már múlt idő. Két ilyen f***sz kalapot is sikerült kifognom. Az elsőnél még beadtam a derekam, bár akkor sem rajongtam az ötletért, féltem attól, hogy elhagy akkor és megcsal, inkább bevállaltam. Kár volt, mert utána meg is csalt meg el is hagyott. A másik csak győzködött folyamatosan, már a témától is rosszul voltam, ha meghallottam, hogy így szeret úgy szeret, vegyük be a haverját stb...Na őt meg én vágtam ki. És SOHA többet nem állnék le ilyen emberrel aki erőltet bármit is,amit én nem szeretnék. Mostanra megtaláltam azt az embert, aki nem tűrné azt, hogy más hozzám nyúljon, nem még, hogy megd***gjon, és neki sincsenek ilyen irányú vágyai, hogy bárkit behozzon a kapcsolatunkba. Aki ilyet akar az nem szereti a másikat, én meg nem vagyok hajlandó rosszul érezni magam más miatt.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!