Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmesélitek, hogy hogyan szakítottatok az előző párotokkal?
húderég volt...
3 éve...
nagyon nem akart velem törödni,de elvárta volna hogy én mindig ráérjek,mindig kedvébe járjak,cserébe a semmiért...
egy békülésnek szánt nyaraláson közöltem,hogy nem megy,ne erőltessük...ő nem akarta,leléptem,hazajöttem...rá 2 napra megismertem páromat...az ex hivogatott állandóan,párom tudott róla...őáltala lett lekoptatva végül,felvette a telefont,és közölte,hogy nem érek rá,épp dugunk (tényleg igy volt)...onnantol nem keresett...
Egy éve volt. Ilyen se veled se nélküled kapcsolat volt, mint utólag kiderült tele hazugságokkal a fiú részéről. Nagyon féltékeny volt, közben meg ő lakott együtt egy lánnyal, aki a barátnője volt. Tényleg éjjel nappal velem volt. Nah mind1. Szóval én szerettem volna ha eljön onnan ahol a lánnyal lakik. Ő nem akart.Sok volt a veszekedés nagyon. Aztán sokadjára megbeszéltük, hogy jó akkor legyen vége..hiányzott de éreztem hogy jobb így.hívogatott hogy ne legyen vége, megváltozik stb. én nem vettem fel a telefont.másnap éjszaka hazafelé tartottam a barátnőmtől..ő meglátott, tudta h merre megyek haza és odahajtott kocsival. (totál részeg volt)Nekem esett ordított velem,elkezdett ütni, stb. Másnap rendőrség lett belőle..aztán bíróság.
és ezek után még volt pofája hívogatni, hogy sajnálja a mit tett és hogy nagyon szeret.Az eset után pár hónappal kiderült h rajtam kívül még volt egy pár lánnyal ilyen-olyan viszonya.
Így lett a kapcsolatunk végén pont. (bocs h hosszú lett) =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!