Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak időhúzás vagyok a "barátomnak"?
Én azt mondom, ha egyszer szakítottatok, főleg, úgy, hogy nem békével váltatok el, írtad, hogy nagyon megbántott, akkor én nem kezdtem volna vele többet. Ha egyszer szakítottatok, vagy felmerült még a gondolata is, akkor onnantól kezdve nincs mit tenni, egy újrakezdett kapcsolat már csak árnyéka önmagának, újra felfognak merülni a régebbi sérelmek, gondok.
A baj az, hogy te ennek ellenére belementél, és nem is értem a hozzáállásodat. Neked ez, mint szexkapcsolat nagyon is bejön. Aki biztos lenne magában már rég otthagyta volna ezt srácot, de neked ez így jó. Ne haragudj, de ennyire ne légy naív.
#1-vagyok.
Nem tudom hány éves vagy, de azért észre lehet venni, hogy ha bepaliznak és csak kihasználnak, már az első pillanatban. Ezt azért egy tapasztalt, komoly kapcsolatra vágyó nő megérzi.
24F
ciki vagy neki
de hogy neked ő nem ciki, na az gáz
Na ez itt a globális probléma. (Nem szeretnék pszichológus, vagy párkapcsolati tréner szerepébe átcsapni, de...). A kényelmi kapcsolatok az ismerősök körében nagyon elterjedtek. Egyik haverom is 4 éve van együtt a barátnőjével, folyton amikor én is ott vagyok náluk, veszekednek. Apró, jelentéktelen dolgokon és nekik ez nagyon is megfelel, nincs igényük a többre, gyerekesen viselkednek, ellustultak. A férfi helyében én már rég ott hagytam volna, de én nem akarok beleszólni a "kapcsolatukba". Csak az idejüket húzzák, nem vágynak többre. Ha ez így neked megfelel, akkor mi GYIK-esek nem szólunk bele, nincs is hozzá jogunk, csak akkor ne add elő úgy, mintha zavarna.
Én mint férfi, biztosan talpraesettebb lennék ilyen helyzetben, ha én kerülnék ilyen kényelmi szituációban, szakítanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!