Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Átvertek a barátnőmmel, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átvertek a barátnőmmel, és tagadják, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal másfél éve vagyok együtt.

Fél évesek voltunk, amikor bemutattam a legjobb barátnőmnek.

A lány elég fiús, mind külsőre, mind belsőre, de pont ezért kedvel(t)em. A párommal jól kijöttek, örültem is neki, míg nem egymásra mozdultak a szemem láttára.

4esben(ott volt még a párom legjobb haverja) elmentünk iszogatni. Túl későre járt, és már a lány nem tudott haza menni, így átmentünk a páromhoz. Filmeztünk, beszélgettünk. Majd a párom elkezdett a szemem láttára flörtölni a barátnőmmel(a barátnőm szintúgy). A párom becézgette, stb. Mondtam hogy akkor aludjanak ketten mert én fogom magam és haza megyek.

A párom erősködött, hogy maradjak. A vége az lett, hogy egy ágyban aludtak, én meg a másik szobában egy külön ágyban(haza már nem tudtam menni én sem, pedig mentem volna). UNDORÍTÓ.

Nem történt közöttük semmi, mert nyitva volt az ajtó, mindent láttam/hallottam. Hetekig nem beszéltem velük, egyik se értette, mia bajom. Kb. fél év teperés után megbocsáltottam a páromnak, aki azóta se érti, mi bajom volt.

Az elmúlt fél évben pedig egy másik legjobb barátnőm mozdult rá a páromra, sintén allattomos módon.

ELvesztettem a két legjobb barátnőmet, és a páromat úgy érzem ki kell dobjam. Mit tegyek, hogy fledolgozzam?

ANnyira fáj , hogy ezt tették velem.

2017. jan. 19. 12:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Amugy szörnyü a mai vilagban zajlik!Nö letemre irom de undorito a nök legtöbbje.Egyszerüen nem tudom felfogni h ekkora egy erkölcsi nullak legyenek.A legtöbb kapcsolat az ilyen riherongy nök miatt megy tönkre,nem is lehet ezeket nönek nevezni.
2017. jan. 19. 14:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Uramisten..Ez egyáltalán nem normális,hogy a szemed láttára kezdtek flörtölni,majd egy ágyban aludtak,míg te a szomszéd szobában aludtál.

Komolyan mondom,hánynom kell.

Ne alázd magad ebben a helyzetben szerintem,hagyd a fenébe a csajt és a barátod is.

Fogsz találni olyat,aki téged szeret és tisztel annyira,hogy eszébe se jusson ilyet csinálni.Ez nagyon megalázó veled szemben..Én tényleg megszakítanám velük a kapcsolatot. Bár lehet fél év után már téged fognak hülyének nézni..De igazad van teljesen..Ha nem látja be a párod,hogy mi volt vele a baj,akkor vagy nagyon retardált,vagy csak nem akarja látni..

De amúgy megnézném ő hogy reagált volna,ha egy haverjával alszol egy ágyban ,helyette.

2017. jan. 19. 15:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Az 1-es vagyok.Nem kell tragikusan felfogni.A párod helyébe engem izgatott volna a szitu,hogy te is mással alszol. Irod,hogy nem volt köztük semmi,amikor a b.nőddel közös ágyban aludtak....Sztm pedig petting,vagy egyebek biztos,hogy volt.
2017. jan. 19. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!