Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek úgy érzem tetszik a párom, és a párom őt védi?
Volt egy nagyon jó barátnőm, be is mutattam a páromnak, akivel egy éve vagyok együtt.
Sok helyre hívtam a lányt, jóba voltak. Aztán az utóbbi időbe nem nagyon volt alkalmam beszélgetni a barátnőmmel.
Egyszercsak ráírt a barátomra, hogy mikor lesz valami program(érdekes mód nem nekem szólt).
bemásolta, mit írt a páromnak, de a lényeget nem: azt írta azért festette be a haját, hogy a páromnak tetszen.
Utána nekem írt, rá 2 hétre, hogy mi van azzal a programmal, amit a PÁROM szervez. Mondom nem aktuális, mert a párom elutazik 2 hétre dolgozni Angliába. Addig meg csak pár napunk van. Erre közli a barátnőm, hogy nem baj, az is jó. Nem velem akart találkozni, hanem VELE.
Elmondtam ezt a páromnak, aki a barátnőm pártját fogja, hogy ezt túlreagálom, de kérdezzem már meg, hogy ő bejön-e a barátnőmnek, csak mert kiváncsi.
Szerintetek ez mi?
Szörnyű érzés.
KOmolyan, miért kell ilyeneknek lenniük az embereknek?
"de kérdezzem már meg, hogy ő bejön-e a barátnőmnek, csak mert kiváncsi."
Páros lábbal. És vértezd fel a szívedet, mert tuti hogy összejönnek majd... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!