Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme megkeresnem 2 hónap után, ha még mindig szeretem?
Tanácsra lenne szükségem kicsit idõsebbektõl, tapasztaltabbaktól.
Lassan 2 éve lesz, hogy megismertem az exemet, akivel november végén szakítottam. Azóta nem tudok semmit róla. Ambivalens érzéseim vannak, mivel egyrészt még szeretem, másrészt félek az aggresszív természetétõl, nagyon nehéz volt megszabadulni tõle. Sosem bántott, csak szerette, ha úgy történnek a dolgok, ahogy azt õ elképzeli. Távkapcsolatban voltunk, ami nem tartott volna már sokáig, de õ nagyon sürgette az elõrelépést, a mielõbbi együttélést. Ettõl én nagyon féltem, mivel gyakran korlátozott így messzirõl is alapvetõ dolgokban. Úgy tudtam csak vele szakítani, hogy elhitettem, nem szeretem már, és nem vagyok vele boldog, másra vágyom. Az igazság viszont az, hogy senkire nem vágytam még ennyire, mint erre a férfire. Viszont nehéz vele kommunikálni, sértõdékeny, és tuti az lenne az elsõ kérdése, van-e már új pasim.
Nagyon nem tudom, hogy keressem-e vagy sem, tudna-e változtatni vagy sem... Azt sem tudom, hogy reagálna rám.
Köszönöm.
Igazából már nem is tudom, milyen egy jó kapcsolat.:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!