Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni ha kikosaraznak?
Figyelt kérdés
Ha odamegyek egy idegen lányhoz pl. buliba, és azt mondja, hogy már van barátja, vagy szimplán csak elutasít, akkor érdemes tovább próbálkozni? Vagy ilyenkor mit mondjak? Ja, bocs, és tovább állok?2010. máj. 5. 16:15
1/8 anonim válasza:
érdemes persze, tegyél úgy mintha nemérdekelne de azért ne mássz rá, érd el h megadja az emailjét v telszámát.
2/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, de ha én elutasítok valakit akkor nem fogom utána megadni neki a mailcímem azért sem ,ha tovább próbálkozik.Sőt irritálna!
Ha érdekled a lányt akkor nem fog kerek perec elküldeni úgysem.
3/8 anonim válasza:
Ha kikosaraznak, vágjad őket fejbe baseball ütővel
4/8 anonim válasza:
akkor szerintem állj tovább..
multkor voltunk bulizni és a bnőmre rászállt egy srác és vagy 20x elmondtuk neki h barátja van nem értette meg. mindkettőnket borzalmasan idegesitett a srác,és miatta nem tudtuk magunkat jól érezni, szóval sztem ne legyél ilyen
17/L
5/8 anonim válasza:
pontosan, a jah, bocs a legjobb válasz!!
nagy bunkóság lenne, ha tovább nyomulnál.......és a buliban még vagy száz csaj van rajta kívül....sztem
6/8 anonim válasza:
Én az első határozott visszautasítás utáni próbálkozást egyszerűen zaklatásnak hívom.
7/8 A kérdező kommentje:
Kösz. Szerintem is így van, csak volt már olyan, hogy aztán a csaj sértődött meg, hogy többet nem próbálkoztam, mert ő nem adja magát első szóra :S
2010. máj. 5. 16:58
8/8 anonim válasza:
Gondolom, a hiúságának hiányzott a tudat, hogy két kézzel sem hajthatja el a fiúkat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!